Tarih: 22.08.2016 18:22

Bakan açıkladı: Bizzat biz götüreceğiz!

Facebook Twitter Linked-in

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linkevicius ile Dışişleri Resmi Konutu`nda görüştü. Heyetler arası görüşmelerin ardından Çavuşoğlu ve Linkevicius ortak basın toplantısı düzenledi.

BU YÜZDEN ERDOĞAN BİRİNCİ HEDEF

Toplantıda sınırın DAEŞ`ten temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, Ilımlı muhalefet başta olmak üzere DAEŞ`le mücadele eden güçlere destek verebiliriz. Top atışlarıyla da destek verdik. Bundan sonraki süreçte de desteğimiz devam edecektir. Çünkü Türkiye DAEŞ`in birinci hedefi olmuştur. Çünkü Türkiye 4000`e yakın kişiyi sınır dışı etmiştir.DAEŞ`e en büyük darbeyi biz vurduk. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan birinci hedeftir. dedi.

DOSYALARI BİZZAT BİZ İLETECEĞİZ

Fethullah Gülen`in iadesine ilişkin konuşan Bakan Çavuşoğlu, Gülen ile ilgili heyet geliyor. Yarın da özellikle Adalet Bakanlığı`nda toplantılar devam edecek. Biden ile de tüm bu süreci bir kere daha görüşeceğiz. Daha sonra bizden bir heyet Ankara`ya gidecek. Dosyayı iletmek üzere Adalet Bakanımız ile de bizzat gitmeyi planlıyoruz.Beklentimiz çok uzatılmadan Terörist Başı Gülen`in bize iade edilmesidir. dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —