Tarih: 22.08.2016 10:44

HDP'den yeni 6-7 Ekim provokasyonu

Facebook Twitter Linked-in

HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş 6-7 Ekim`de yaşanan ve 50`den fazla insanımızın ölümüne neden olan katliamın baş sorumlusu. Bölücü örgütün siyasi uzantısı olan ve sadece Kandil`in sözcülüğü yapan parti bu kez de Gaziantep`te yaşanan hain saldırı sonrası kendine pay çıkarmakta ve ülkeyi aldığı emir doğrultusunda kaosa sürüklemek istemektedir. 

YENİ 6-7 EKİM ÇAĞRISI

HDP: Daha geçen hafta PKK`nın Van`da yaptığı saldırı bir düğünü hedef alırken HDP dün Bizim düğünümüz hedef alındı. Bunun suçlusu hükümettir açıklaması yaptı. Genel Merkez Halkımız özsavunmasını yapsın diyerek 50 masumun katledildiği 6-7 Ekim olaylarının ikincisini başlattı. Terörist cenazelerinden çıkmayan vekilleri Teröre karşı beraber duralım mesajı verdi...

FİGEN ÖNCÜLÜĞÜNDE CENAZEDE PROVOKASYON

Gaziantep`in Şahinbey ilçesinde düğündeki terör saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 37`sinin cenazesi Yeşil Kent Mezarlığı`nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HDP`nin, saldırı sonrası Gaziantep`e giden kadın milletvekilleri, yanlarına aldıkları PKK yandaşlarıyla birlikte Biji Apo sloganları atarak polise saldırmaya çalıştı.

Gruba öncelik eden Figen Yüksekdağ`ın olayları provoke ettiği gözlerden kaçmadı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —