Tarih: 21.08.2016 17:44

Yetimhane temeli bayramda atılacak

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Şafak`ta yer alan habere göre Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Çengelköy`de şehit olan Halil Kantarcı`nın adına Sri Lanka`da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır`dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı. Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, dernek ve Kantarcı`nın arkadaşları olarak yetimhane hayalini gerçekleştirmek için 15 gün önce kampanya başlattıklarını anımsattı.

PARAYI HAYIRSEVER TAMAMLADI

Kampanyanın, Diyarbakır`dan bir hayırseverin verdiği 45 bin liralık destekle tamamlandığını belirten Özdal, ?Proje toplamda 350 bin Türk lirasına gerçekleştirilecek. Diyarbakır`dan gelen destek, bu milletin birliğine, bütünlüğüne, İslam kardeşliğine ve doğu-batı arasına kimsenin nifak sokamayacağının işaretidir dedi.

SRİ LANKA`YI SEÇTİK

Gaziantep`den Osman Hacıoğlu adında bir vatandaş da yaklaşık 10 yıl kan vererek aldığı madalyayı yetimhaneye bağışladı. Müslüman nüfusun azınlık olmasından dolayı Sri Lanka`yı seçtiklerini aktaran Özdal, ?Yetimhane, başkent Kolombo`ya 100 kilometre uzaklıktaki Watadeniya bölgesinde inşa edilecek. Kurban Bayramı yardımlarının ulaştırılması ve yetimhane projesi için bir ekip oluşturduk? dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —