Tarih: 20.08.2016 10:22

Van'da askeri araca hain saldırı!

Facebook Twitter Linked-in

VAN`ın Özalp İlçesi`nde askeri aracın geçişi sırasında PKK`lı teröristlerin yola yerleştirdiği patlayıcı inflak ettirmesi sonucu 5 asker ile 5 sivil yaralandı. Yaralanan sivillerden 1`inin hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği belirtildi.

Saldırı Van-Özalp karayolunun 50`nci kilometresindeki taş ocakları mevkiinde meydana geldi. PKK`lı teröristler tarafından menfeze yerleştirilen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Saldırıda 2`si ağır 5 asker ile yoldan geçen bir aracın içinde bulunan 5 vatandaş yaralandı. Yaralanan bu sivillerden 1`inin hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu arada, 2`si ağır 5 asker ile yaralı olan 4 sivil Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi`nde tedavi altına alındı. Olay yeri çevresinde ise Van-Özalp Karayolu trafiğe kapatılarak hava destekli operasyon başlatıldı.

YARALI ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda başından hafif yaralanan 1 yaşındaki oğlu Efkan Çakıcı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi`ne getirilen anne Çakıcı, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —