Tarih: 17.08.2016 20:44

Diyarbakır'da bombalı terör saldırısı: Şehit ve yaralılar var

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır`daki saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. PKK`lı teröristler, Diyarbakır`daki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği?ne bomba yüklü araçla saldırdı. Saldırıda 4 polis memuru ile biri çocuk 3 sivil vatandaşın şehit olduğu, 21 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Patlamanın etkisiyle karayolunda derin bir çukur oluşurken, 3 katlı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası kullanılamaz hale geldi. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

4`Ü POLİS, 7 ŞEHİT

Diyarbakır?ın Çınar İlçesi yakınlarında Bismil yol ayrımındaki, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği?ne PKK?lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. Bölge Denetleme İstasyonu`na PKK`lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan 25 kişiden 2`si polis 4 kişi tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Patlamada şehit olan polislerin sayısı 4`e, hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 3`e yükseldi 

Telsizlerden zırhlı araç ve ambulans istendi. Patlamada yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve UMKE ekibi gönderildi.

Patlamanın etkisiyle karayolunda 5 metre derinliğinde, 10 metre genişliğinde derin bir çukur oluştu. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Batman karayolu trafiğe kapatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —