Online parsel pafta sorgulama uygulaması!

Online parsel pafta sorgulama uygulaması!

E-devlet üzerinden gerçekleştirilen sorgulamalardan birisi de parsel pafta sorgulama işlemidir. Parsel pafta sorgulama işlemi ile vatandaşlar arazilerine ait bilgilere kısa sürede erişebiliyor. Parsel pafta sorgulama işlemini haberimizden yardım alarak ku

Her gün bir vatandaş yolda ilerlerken gördüğü parselin kime ait olduğu hakkında araştırma yapmak isteyebilir. Yapacak olduğumuz bir işletmenin kuruluşu için imar bakanlar, hayallerini gerçeğe çevirmek isteyenlerin bir numaralı olarak kullanmakta olduğu bu sistemlerden bizler de ne zaman istersek parselin kimin olduğunu öğrenmek isteriz. Ancak bu işlem için eskiden çok uzun uğraşlar gerektirirken günümüzde o kadar uzun hizmet verebileceğimizi düşünmeden daha kısa bir sürede merak ettiğiniz parselin kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Devlet kurumlarına ya da özel bir kuruma, kişiye ait olabilen bu parselleri parsel pafta sorgulama işlemi adı altından kolayca kimin olduğunu öğrenebiliriz. Parsel pafta sorgulama işlemi için bizlerinde aktif bir şekilde kullanımda olduğu çeşitli çalışmalara katılım sağlaması sonucunda bizler de artık merak ettiğimiz tüm soruların yanıtını bu sayede bulabiliriz.

 PARSEL SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!  

 PAFTA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ! 

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Parsel pafta sorgulama işlemi için gerekli olan bu hizmetler içerisinde bizler de Tapu Kadastro Müdürlüğüne gitmeden artık kolayca bu işlemlerimizi yapabiliriz. Online işlemlerin hızlı bir şekilde kullanılması sonucunda oluşan bu pratiklik sayesinde artık vatandaşlar olarak bizler de tüm işlemlerimizi daha kısa bir sürede yapabiliriz. Teknolojik alanda gerçekleştirilen bu işlemlerden yararlanabilmek için bizler de verilen bu hizmetten istediğimiz gibi yararlanabiliriz. Gerçekleştirilen bu hizmetler doğrultusunda artık bizler dilediğimiz zaman aklımızda ki soru işaretlerini giderebiliriz. Çünkü artık internete erişim sağlamak da bir hayli kolaylaşmış olur. 

Teknolojik gelişmelerin sıklıkla yaşandığı bu zamanda internet bizlerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırır. Aklımıza gele pek çok sorunun en güvenilir yanıtını bulduğumuz bu internet sistemi sayesinde bizler de gerekli olan tüm çalışmalara katılım sağlayabiliriz. İnternet sistemi sayesinde gerçekleştirilen işlemlerle vatandaşlar işlemlerini bu şekilde kolayca yapabilirler. Aklınıza gelen tüm kamu işlemleri artık internet sistemi üzerinden daha kısa bir sürede yapılmaya başlanmıştır.  Sizlerde online internet işlemlerinden kolayca yararlanabilir, bu işlemleri yalnızca birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Tapu Kadastro Müdürlüğünün kendi resmi sayfası olan Parsel Pafta sorgulama ekranına giriş yaparak merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Bu sayfa sizlerin kolayca internet bağlantısını sağladığınız her yerde karşınıza çıkar. Parsel sorgulama işlemi yapacak olduğunuz alanın il, ilçe, mahalle/köy, ada ve parsel bölümlerini sistem de yer alan ilgili yerlere eksiz ve de tam bir şekilde doldurmanız gerekir. İnternet ile bağlantınızı sağlayabildiğiniz aklınıza gelen pek çok yerde bu hizmetten kısa sürede yararlanabiliriz. Teknolojik alanda yapılan bu gelişmeler sonunda artık bizler de bu çalışmalara istediğimiz gibi sürdürebiliriz. İnternet ve de gelişe teknolojinin bizlere sağladığı bu kolaylık sayesinde cep telefonlarımızdan bile parsel pafta sorgulama işlemimizi kısa bir zaman da yaparak merak ettiğimiz imarın tapusunun kime ait olduğunu görebiliriz. Parsel pafta sorgulama işlemi için belirlenen bu çalışmalardan bizler de yararlanarak kısa bir zamanda bu çalışmalardan hizmet alabiliriz.

 

4 bin hakim ve savcı alınacak


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.