Online SSK ve SGK sorgulama hizmetleri!

Online SSK ve SGK sorgulama hizmetleri!

SSK ve SGK sorgulama hizmetleri online olarak vatandaşlara sunulmaktadır. SSK ve SGK sorgulama hizmetlerinden E-devlet üzerinden yararlanabilirsiniz. SSK ve SGK hizmetlerinden yararlanabilmek için E-devlet giriş şifresine sahip olmanız gerekmektedir.

Hepimizin yaşamını sürdürebilmesi için bazı temel ihtiyaçlara gereksinim duyarız. Bu temel ihtiyaçları hayat standartlarımıza göre şekillendiririz. Ve en önemlisi herkes geleceğe dair bir kaygı duyar. Kimisi ev araba arsa arazi alarak yatırım yapmayı planlarken kimisi de kendine yatırım yapmayı tercih ederek sigorta kurumlarından birine bağlı olmayı tercih eder. Bu şekilde yapılan yatırımların karşılığı oldukça fazladır. Başta sağlık alanında olmak üzere daha bir çok sosyal alanda da  avantajlı olan sigortalılar yaşam kalitelerini artırarak daha refah bir düzeyde yaşamayı amaçlarlar. Bunun iç ise öncelik ile bir meslek grubuna dahil olmalıdırlar. Kimisi bu meslek grubuna dahil olabilmek adına yıllarca eğitim alır kimisi ise istediği meslek grubunun doğrultusunda iş tecrübeleri edinerek amacına ulaşmayı hedefler. Sonuç olarak herkes gelecek kaygısını bir nebze de olsa hafifletmek hatta garantilemek adına bir şeyler yaparlar.

SGK SİGORTA SORGULAMA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ! 

SGK HİZMET DÖKÜMÜ HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER! 

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

En çok bilinen sigorta güvencelerinden biri olan SSK ve Bağ-Kur da kişiye bu anlamda yardımcı olmaktadır. Bu iki kurum arasında temel bir fark vardır. Bu fark ise şöyledir. SSK eğer kişi bir kurum ya da kuruluşta çalışmaya başlarsa iş verenin o çalışan kişinin adına düzenli prim ödemeleri ile sağladığı bir güvencedir. Bağ-Kur ise kişi kendi adına bir iş yeri açar ve burada hizmet vermeye başlarsa kendi adına ödediği primler ile bağlı olacağı bir sigorta güvencesidir. Bu iki kurum arasındaki temel benzerlik ise kişinin yaşam kalitesini artırmak ve ödediği primleri iş gücünün düştüğü yıllarda geçerli hizmet yılını doldurması şartıyla maaş olarak kişiye dönüşünü sağlamaktır. Bu sebepten dolayı herkes bir an önce sigortalı bir işte çalışmayı hedefler bu sayede hizmet yılını bir an önce doldurmaya bakar. Her iki kurumunda kendine dair prim miktarları vardır. Bu prim miktarları yapılan zamlar ile değişiklik göstermektedir. Zaman zaman kullandığınız imkanların yansıması olarak bu primler artabilmektedir. Bu ve bunun gibi bazı hususları takip etmek isteyebilirsiniz. Bunun için ise SSK ve SGK Sorgulama işlemine ihtiyaç duyacaksınızdır. SSK ve SGK Sorgulama işlemi için öncelik ile bir e-devlet şifresine ihtiyacınız olacaktır. SSK ve SGK Sorgulama işlemi için alacağınız e-devlet başvurusunu en yakın PTT şubelerinden yapabilirsiniz. Başvuruyu yaptığınız ün içerisinde alacağınız e-devlet şifresi ile resmi e-devlet web sayfasını ziyaret edin. SSK ve SGK Sorgulama işlemi için burada sizlerden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmanız SSK ve SGK Sorgulama işleminizin başarılı bir şekilde tamamlamanız adına önemlidir. Daha sonra bu bilgileri doldurunca kimliğimi sorgula butonuna basın. Be buradan e-hizmetler başlığı adı altında SSK ve SGK Sorgulama işlemine en uygun başlığa tıklayarak SSK ve SGK Sorgulama işleminizi sadece bir kaç tıkla gerçekleştirmeniz mümkündür.  Bu hizmetten ise 7/24 faydalanabilmeniz mümkündür.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.