Muhammet Emin o kara geceyi anlattı

Muhammet Emin o kara geceyi anlattı

Sağ kolundaki güç kaybından dolayı sol kolunu kaldırarak dur diyen Muhammet Emin, sol kolundan yaralandı

Sağ kolundaki güç kaybından dolayı sol kolunu kaldırarak dur diyen Muhammet Emin, sol kolundan yaralandı. Muhammet Emin, o gece askerlerin ateş açtığı sırada korkunun hiç aklına gelmediğini ve oradaki insanların da aklına gelmediğini belirterek, ?Ben eskiden beri bu yapıya ve yapılanmaya karşı olan ve sevmeyen bir insanım. O gece bunların bu kadar vahşileşeceklerini, bu kadar insanlıktan çıkabileceklerini düşünmedim. Yurtta kalıyordum ben, haberleri takip ettim, heyecanlandım. 19 yaşındayım, böyle bir darbe de yaşamadım. Arkadaşlarla sayın Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını izledik. Böyle bir gecede yurtta kalmanın sokaklara çıkmamanın ömür boyu pişmanlık vereceğini düşündük. Yurt yönetimi ilk anlarda güvenlik ve emniyetimiz açısından tereddüt ettiler daha sona biz dışarı çıktık. Boğaz köprüsüne ilerledik. Boğaz köprüsünde askerler gözlerimizin önünde insanları yaralıyor, öldürüyorlardı. Bu beni etkiledi çileden çıkarttı. Savunmasız insanlar ellerinde Türk bayrağı var, tekbir getiriyorlar. Halk askerlere yaklaşıyordu. Bizim elimizde silah yok, herhangi bir şekilde müdahale edemiyorsunuz, ama adamlar hukuksuz bir şekilde insani ve ahlaki değerlere aykırı bir şekilde zorbalık yapıyor, vatana ihanet ediyorlardı. Askerler biraz da paniklemenin sonucu halka ateş açıyordu. Yaralananlar ölenler oldu. O esnada ben de sol kolumu kaldırdım. Tank sabit durumdaydı. Biz mesafeyi kapatmaya çalışıyorduk. Askere yaklaşmaya çalışırken asker tarafından ateş açılıyor ve vurulup yaralandım. Daha sonra vatandaşlar yardımcı oldu. Hastaneye kaldırıldım? dedi.

Tekin, ?Hayatımda görmediğim bir şey yaşamamıştım. Gerçekten benimde kendime hayret edeceğim şekilde bir olay oldu. Kurşun sol koluma girdi ve çıktı. Şuanda iyiyim inşallah kolum iyileşecek? ifadelerini kullandı.

Babası İsmail Tekin de 15 Temmuz gecesi oğlu ile görüştüğünü ve kendisinin de Yozgat?ın Yerköy ilçesinde sokağa çıktığını belirterek, ?Daha sonra oğlum, beni kendisi aradı, baba vuruldum durumum iyi endişe etmeyin dedi. Daha sonra da oğlumu Ankara?ya getirttik, şimdi de evimizde durumu iyi? dedi.



Anahtar Kelimeler: muhammet emin haber haberler

genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.