Kan donduran cinayet! 2 çocuğu çuvala koyup...

Kan donduran cinayet! 2 çocuğu çuvala koyup...

Kayseri'de bir kadın, iddiaya göre kıskançlık ve intikam için, eski eltisinin 2 çocuğunu dövdükten sonra ayrı çuvallara koyup kuyuya attı.

Olay, dün Tomarza ilçesi Pusatlı Mahallesi`ndeki bir evin bahçesinde meydana geldi. Şiraz Mahallesi`nde oturan Elif Turan ile çocukları Mehmet Ali Turan (10) ve Eylül Turan (7), Pusatlı Mahallesi`ndeki dedeleri Hayri Nar?ın evine ziyarete gitti.

Dedelerinin evinden yiyecek almak üzere markette giden iki kardeş, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönmek istedi.

DÖVÜP ÇUVALLA KUYUYA ATTI, KUYUNUN ÜSTÜNÜ TAŞ VE SAMANLA KAPATTI

İki çocuk Rukiye T.`nin (28) evinin önüne geldi. Rukiye T., eski eltisinin çocuklarına iddiaya göre, Aldığınız yiyecekleri getirin poşete koyayım? dedikten sonra onları evinin bahçesine aldı.

Eski eşi Talip`ten 3 yıl önce boşanmasında rolü olduğunu düşündüğü kayınbiraderi Şamil Turan`ın çocuklarını döven kadın, onların öldüklerini zannederek 2 ayrı çuvala koyduktan sonra bahçedeki yaklaşık 7 metre derinlikteki boş kuyuya attı. Rukiye T., kuyunun üstünü taş ve samanla kapattı.

EYLÜL, ``ANNE`` DİYE SESLENDİ

Çocuklarından uzun süre haber alamayan anne Elif ve baba Şamil Turan durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve mahalle sakinlerinin yaptığı arama sonucu ağır yaralı Eylül Turan`ın Anne diye inlemesi duyuldu.

Küçük kız, kuyuda atıldığı çuvalın içinde bulundu. Kuyudan çıkarılan çocuklardan Mehmet Ali Turan`ın öldüğü belirlendi. Eylül Turan ise, yaralı olarak kurtarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı.

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILACAK

Jandarma ekipleri olayın zanlısı Rukiye T.`yi gözaltına aldı. Rukiye T.`nin akli dengesinin yerinde olup, olmadığı araştırılırken, talihsiz Mehmet Ali Turan`ın yapılan otopside boğulduğu belirlendi.

Olayın meydana geldiği Pusatlı Köyü muhtarı Adem Tükenmez, 2 çocuğun kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine mahallede arama yaptıklarını, Eylül`ün kuyudan gelen sesi üzerine boş kuyuya inildiğinde, küçük kızın ağabeyinin cesedini ise çuval içinden çıkardıklarını söyledi.

Muhtar Tükenmez, Jandarma olayı çok yönlü araştırıyor. Sanıyoruz, konu kıskançlık ve intikam yüzünden meydana gelmiş dedi.



Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Celal Bayar'ın kızı için TBMM'de son görev