Rising Star Türkiye 9. yeni bölüm ekrana kilitleyecek!

Rising Star Türkiye 9. yeni bölüm ekrana kilitleyecek!

Rising Star Türkiye izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. TV 8`in sevilerek izlenen dizisi Rising Star Türkiye 9. yeni bölümde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Rising Star Türkiye hakkında tüm detaylar...

Rising Star Türkiye yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. TV 8`in sevilerek izlenen yarışma programı Rising Star Türkiye`de bu hafta birbirinden etkileyici sesler kıayasıya mücadele içine giriyor. 

Rising Star Türkiye ses yarışması yeni bölümüyle canlı yayınla bu akşam saat 20.00`de TV8 ekranlarında.

RİSİN STAR 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Rising Star Türkiye`de son bölümde Emina Sandal gecesi yaşandı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye programının son bölümüne Emina Sandal`ın dans şovu ve şarkısı damgasını vurdu.

Rising Star canlı yayınında `Posle Mene` isimli söz ve müziği kendisine ait olan şarkıyı seslendiren Emina Sandal`ın performansı jüri üyeleri ve seyircilerden tam not aldı.

Emina şarkının ardından jüri koltuğuna oturarak çok heyecanlı olduğunu söyledi. Jüri üyelerinin de çok sevdiği şarkının sözlerini açıklayan Sırbistan`lı ünlü şarkıcı yaptığı bütün şarkılarında kadınların güçlü ve dimdik durması gerektiğini savunduğunu açıkladı. Emina kadın hayranları tarafından alkışlandı.

Emina Sandal, sözlerini kendisinin yazdığı Posle Mene şarkısını Rising Star`ın canlı yayınında seslendirdi... Emina Sandal`ın şarkısı ve performansı herkes tarafından çok beğenildi. Hayat Doğan, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında Yonca Lodi`nin `Sana Bir Şey Olmasın` isimli parçasını seslendirdi ve %91 oy alarak Rising Star Türkiye`de yoluna devam etti.

 

 

 

AYM`den cinsel istismarda 15 yaş kuralının iptali açıklaması