Tarih: 15.08.2016 19:44

Rising Star Türkiye 9. yeni bölüm ekrana kilitleyecek!

Facebook Twitter Linked-in

Rising Star Türkiye yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. TV 8`in sevilerek izlenen yarışma programı Rising Star Türkiye`de bu hafta birbirinden etkileyici sesler kıayasıya mücadele içine giriyor. 

Rising Star Türkiye ses yarışması yeni bölümüyle canlı yayınla bu akşam saat 20.00`de TV8 ekranlarında.

RİSİN STAR 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Rising Star Türkiye`de son bölümde Emina Sandal gecesi yaşandı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye programının son bölümüne Emina Sandal`ın dans şovu ve şarkısı damgasını vurdu.

Rising Star canlı yayınında `Posle Mene` isimli söz ve müziği kendisine ait olan şarkıyı seslendiren Emina Sandal`ın performansı jüri üyeleri ve seyircilerden tam not aldı.

Emina şarkının ardından jüri koltuğuna oturarak çok heyecanlı olduğunu söyledi. Jüri üyelerinin de çok sevdiği şarkının sözlerini açıklayan Sırbistan`lı ünlü şarkıcı yaptığı bütün şarkılarında kadınların güçlü ve dimdik durması gerektiğini savunduğunu açıkladı. Emina kadın hayranları tarafından alkışlandı.

Emina Sandal, sözlerini kendisinin yazdığı Posle Mene şarkısını Rising Star`ın canlı yayınında seslendirdi... Emina Sandal`ın şarkısı ve performansı herkes tarafından çok beğenildi. Hayat Doğan, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında Yonca Lodi`nin `Sana Bir Şey Olmasın` isimli parçasını seslendirdi ve %91 oy alarak Rising Star Türkiye`de yoluna devam etti.

 

 

 

AYM`den cinsel istismarda 15 yaş kuralının iptali açıklaması


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —