Tarih: 13.08.2016 17:44

İstanbul hava durumu! 13.08.2016 - İstanbul'da bugün hava nasıl?

Facebook Twitter Linked-in

Son dakika İstanbul hava durumu (13.08.2016) son dakika, İstanbul 5 günlük hava durumu (13.08.2016) haberimizde..  İstanbul`da bugün hava nasıl olacak?, İstanbul`un 5 günlük hava durumu nasıl? sorularına istinaden 15 milyondan fazla insanın yaşadığı İstanbul`da yaşamı bir hayli etkileyen bir faktör olan hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden gelen anlık tahmini verileri sizler için haber7.com`da bir araya getirdik.

İstanbul`da bugün hava nasıl olacak? İstanbul`un 5 günlük hava durumu nasıl?, Meteoroloji`den İstanbul için son dakika uyarısı var mı? !!!

İSTANBUL HAVA DURUMU (13.08.2016)

İstanbul`da bugün hava durumu ortalama 23 derece olması bekleniyor. Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

Parçalı ve çok bulutlu, Tekirdağ`ın doğu ilçeleri, İstanbul ve Bölgenin doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bölgenin doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Yalova ve İstanbul?un Anadolu yakasında) kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin 3 ile 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

İŞTE İSTANBUL`DA BUGÜN ÖNÜMÜZDEKİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

METEOROLİJİ`DEN İSTANBUL KRİTİK HAVA UYARISI 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların bölgenin doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Yalova ve İstanbul?un kuzey kesimleri ve Anadolu yakasında) kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI: Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 Km/sa) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar ve çatı uçması vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —