Tarih: 12.08.2016 18:44

Yanına Giden kim? Hapiste bana mesajları o getiriyordu

Facebook Twitter Linked-in

CNN Türk`e konuşan Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde kendisine devamlı mesajlar gönderildiğini,Gülen`in bu mesajlarını getiren kişinin de Adil Öksüz olduğunu belirtti.

BERT ETTİRMELERİNİ İSTEMİŞ

Kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ`nün elinde olduğunu bildiğini, hükümetten kendisine herhangi bir temas olmadığını, bunun için FETÖ`den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.

`Dinler arası diyaloğa çatmasaydım bu iş başıma gelmezdi` diyen Cübbeli, kumpası kuranın belli olduğunu ve cezaevindeyken yazdığı mektupların radyodan okunduğunu kaydetti. 

Cübbeli, cemaatinin hakkındaki suçlamalara inanmadığını ancak başta kimsenin ziyaretine gelmediğini belirterek 6 ay sonra bana Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup gönderdi dedi.

GÜLEN`İN KİTABI DOĞRUDAN GETİRİLDİ

Mektup ile beraber elebaşı Gülen`in el yazması kitabının kendisine gönderildiğini kaydeden Cübbeli, cezaevine gelen kitapların kontrol edildiğini ancak Adil Öksüz`ün kitabı doğrudan getirdiğine de dikkat çekti.

Ajanslar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —