No: 309 dizisi 10. bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

No: 309 dizisi 10. bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

No: 309 dizisi yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu hafta yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen No: 309 yeni bölümü için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük ilgi toplayan No: 309 10. yeni bölüm fragmanı

Fox TV`nin Çarşamba günleri yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı`nın yer aldığı dizi No: 309 yeni bölümü için heyecan dorukta.  No 309 yaz dizisi olarak başlamasına rağmen büyük beğeni kazandı ve hayranları giderek artıyor. Merakla beklenen No: 309 dizisi 10. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen No: 309 dizisi 10. bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz...

Bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen Onur ve Lale hemen alışverişe başlar. İkili arasında süren iddayı Onur kazanmıştır ve Lale`den ilginç bir istekte bulunacaktır. Aileleri çok sevindiren erkek bebek haberi özellikle Onur`un annesi Yıldız`ı sevince boğmuştur. Onur`un eski nişanlısı Pelinsu ise Onur ile tekrar birlikte olmaya hayali ile yeni planlar hazırlamaktadır. Pelinsu`nun planları ikilinin arasını bozacak mıdır? Düğüne çok az bir zaman kaldığı için hazırlıklarla uğraşan çift aynı zamanda Pelinsu ile de uğraşacaktır. 

NO: 309 10. BÖLÜM FRAGMANI

Daha önce Onur ile başbaşa kalan Pelinsu, Lale ile Onur arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. İkisini birlikte gören Lale ise Onur`a olan duygularını tekrar sorgulamış ve birbirlerinden uzaklaşmışlardı. Fakat araları tekrar düzelen bu ikili için Pelinsu yeni planlar hazırlmaktadır. No 309 9. bölüm de Pelinsu`nun yeni planları da orataya çıkacaktır.

Onur`un eski nişanlısı Pelinsu ise Onur ile tekrar birlikte olmaya hayali ile yeni planlar hazırlamaktadır. Pelinsu`nun planları ikilinin arasını bozacak mıdır? Düğüne çok az bir zaman kaldığı için hazırlıklarla uğraşan çift aynı zamanda Pelinsu ile de uğraşacaktır.

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


OYUNCULAR

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)
Onur Sarıhan (Furkan Palalı)
Songül Şen (Sumru Yavrucuk)
Fikret Sarıhan (Suat Sungur)
Yıldız Sarıhan (Özlem Tokaslan)

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Lale 27 yaşında genç bir kızdır. İyi niyetli, yardımsever, fedakar, dürüst, kendi halimde bir kızdır. Üniversitede tarih eğitimi almıştır.Öğretmen olmak için yıllarca KPPSS` ye hazırlanır ancak atanamaz. Bundan dolayı annesinin yayında çiçekçi dükkanda çalışır.Leyla küçükken babasının evi terk etmesi ve 5 yıllık ilişkiden sonra aldatılması genç kızda travmaya neden olur. Aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybeder...Aslında kendine bile bile söyleyemez,derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çektiğini.

Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

30 yaşında olan Onur, Sarıhanlar Holding`in iki veliahdından öne çıkanıdır. Ukala, gece gezmelerini seven, pahalı zevkleri olan, vurdumduyma, ve çapkındır.Hedefi bir gün Sarıhanlar Holding`in başına geçmektir.Dedesinden edindiği tecrübe , aldığı eğitim ve kafasında koyduğu her şeyi yapmasından dolayı ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yer almayı başarmıştır.Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur`un, evlenmeye hiç de niyeti yoktur. Dedesinin ölümünden sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

 

Denizli`de FETÖ operasyonu yapan savcı ve hakim eşi için gözaltı kararı


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.