Pehlivanoğlu'dan gündemi sarsacak FETÖ iddiası!

Pehlivanoğlu'dan gündemi sarsacak FETÖ iddiası!

Alparslan Türkeş'in korumalarından emekli Başkomiser Tahsin Pehlivanoğlu'dan gündemi sarsacak bir iddia geldi...

MHP`nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş`in korumalarından emekli Başkomiser Tahsin Pehlivanoğlu, Türkeş`in zehirlenerek öldürüldüğünü ve bunu aileden birisinin FETÖ ile işbirliği içinde yaptığını öne sürdü.

1977`den, öldüğü 1997`ye kadar her an Türkeş`in yanında olan Pehlivanoğlu, Bugüne kadar kimseye anlatmadım ama Muhsin Yazıcıoğlu`nun helikopterinden parça söken o asker görüntüsünü izleyip aynı askerin Cumhurbaşkanımızı öldürmek için görevlendirilen darbecilerin içinde olduğunu gördükten sonra konuşmak durumunda kaldım dedi.

İşte Türkeş`in korumasının söyledikleri:


CHECK UP DOKTORU ÖLDÜ... 
1997`de Almanya`ya gittik. Gelmeden 3 gün önce başbuğa check-up yaptırdık. Check up yapan 33 yaşındaki Burdurlu doktor Fikret, 18`lik genç gibisin. Hiçbir şeyin yok dedi. Bu doktor nedense 1 ay sonra kalp krizinden öldü.

 AMASYA`DA ZEHİRLEDİLER... 
3 Nisan`da Ankara`ya döndük. Başbuğum Amasya`ya gitti. Dönerken beni aradılar ve Ankara Hilton`daki bir nişana gittiler. Nişandan çıktıktan sonra Türkeş şoförü Alparslan`a Arka camı aç diyor. Hayatta cam açtırmazdı. Camı açınca hık diye bir ses geliyor. Önce Çankaya Tıp Merkezi`nde kalp masajı, elektro yaptılar ama bitmişti. Bayındır Tıp Merkezi`ne götürdük hep beraber ama iş işten geçmişti. Aileden birisinin Amasya`da zehirlediğini düşünüyorum.

OTOPSİ YAPILMADI...
Türkeş`e otopsi yapılmadı. Eski eşi Seval Türkeş, benim rahatsızlığımı ve söylemlerimi duymuş olacak ki çıkıp Türkeş öldürüldü filan diye savunmaya geçen açıklamalar yaptı. İnsan feth-i kabir yaptırır, mezar açtırır. Kalp krizi deyip geçtiler. Türkeş`in mezarı tekrar açılmalıdır.