Tarih: 11.08.2016 17:44

Rita Dari Winkler?in katil zanlısı yakalandı!

Facebook Twitter Linked-in

Sabah`ta yer alan habere göre 39 yaşındaki kız arkadaşı Rita Dari Winkler`i öldürdükten sonra cesedini betona gömen 47 yaşındaki Ali Kemal Seyhan Almanya`da yakalandı. Korkunç cinayet, ATV`de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı`nın ısrarlı takibi sonucu ortaya çıkarılmıştı. Türk kökenli Winkler Antalya`ya çalışmak için gitmiş daha sonra kendisinden haber alamayan kocası Almanya`da polise kayıp başvurusu yapmıştı. Winkler, kayıp başvurusundan birkaç gün sonra Gölcük`te betona gömülmüş olarak bulunmuştu.

İNTERPOL ARIYORDU

Yalova Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan Seyhan, 9 Mart`tan itibaren İnterpol tarafından aranıyordu. Winkler, 3 Mart tarihinde Antalya`dan İstanbul`a ilişkisi olduğu Seyhan`ın yanına gelmiş ve daha sonra birlikte zanlının babasına ait olan Yalova Çınarcık`taki yazlığa gitmişlerdi. 9 Mart`ta Almanya`ya dönmesi gereken Winkler uçağa binmeyince ailesi Türkiye`ye gelmiş ve aramaya başlamıştı.

TÜRKİYE`YE İADE EDİLECEK

Seyhan ve Rita`nın dört yıldır birlikte oldukları belirtilmişti. Seyhan, ortadan kaybolmadan önce Winkler`den haberi olmadığını iddia etmişti. ATV`de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı`nın ısrarlı takibi sonucu aydınlanan Rita Dari Winkler cinayetinin katil zanlısı Ali Kemal Seyhan`ın iade edilerek Türkiye`de yargılanması bekleniyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —