Rekor satış! Bir ayda 100 milyon liralık bayrak satıldı

Rekor satış! Bir ayda 100 milyon liralık bayrak satıldı

Ankara Bayrak, Bayrak ve İmalat Sanayi Firma Sahibi Kapıcı Türkiye genelinde darbe girişimi sonrası 25 milyon adet bayrak satışı gerçekleşti. Ankara`da demokrasi nöbetlerinde tahmini 20 milyon liralık bayrak satıldı. Türkiye genelinde bu satış 100 milyon

Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ)  15 Temmuz`daki darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde 100 milyon liralık  bayrak satışı yapıldı.

Ankara Bayrak, Bayrak ve İmalat Sanayi Firma Sahibi Talip Kapıcı,   muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ`nün hain darbe girişimi sonrası,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın çağrısıyla insanların bayraklarını alarak  sokaklara çıktığını anımsattı.

Demokrasi nöbetleri dolayısıyla çok fazla bayrak talebi geldiğini, 1  aya yaklaşan bu dönemde 1 senelik bayrak satışı yaptıklarını anlatan Kapıcı,  Keşke hain saldırı olmasaydı biz de bu satışları yapmasaydık. Piyasa bu dönemde  bayrak ve kumaş sıkıntısı yaşadı. Bu olay olduktan sonra 24 saat çalışarak gelen talebe yetiştik. dedi.

Türkiye genelinde 25 milyon adet bayrak satıldığını tahmin ettiklerini  dile getiren Kapıcı, bir seçim dönemine göre 3 kat fazla satış  gerçekleştirdiklerini söyledi. Kapıcı, şunları kaydetti:

Seçimlerde 4 veya 5 parti bayrak yaptırabiliyor. Her parti 2 milyon  bayrak siparişi verse toplam 8-10 milyon bayrak yapar. Türkiye genelinde darbe  girişimi sonrası 25 milyon adet bayrak satışı gerçekleşti. Ankara`da demokrasi  nöbetlerinde tahmini 20 milyon liralık bayrak satıldı. Türkiye genelinde bu satış  100 milyon lirayı buldu.

Kapıcı, bu dönemde Türk bayrağı dışında lider posterlerinin de satıldığını belirterek, Cumhurbaşkanımızın posterlerine de ilgi yüksek oldu ve satışını yaptık. ifadesini kullandı.

 

 

Meyve-sebze fiyatları yüzde 30 düşecek!


İletişim sektörü yüzde 25 büyüyecek

Kabotaj Bayramı’nda Emrah Yılmaz Çavuşoğlu’ndan önemli açıklamalar

Azerbaycan'dan ithalata yeni kolaylıklar!

Filmaşin ithalatına 3 yıl ek mali yükümlülük

Marmaralı işverenler istihdamda artış bekliyor

Tedarik sanayinde esneklik ve dirençlilik daha da önem kazandı

ÇCSİB Başkanı Erdem Çenesiz’den ihracatta yeniden yükseliş sinyali

Benzin ve motorine yeni zam!

Ticaret'ten paslanmaz çelikte damping soruşturması!

Bakan Bolat: En yüksek aylık ihracata ulaştık

YASED'den FATF değerlendirmesi

Temassız şifresiz işlem limiti 1.500 TL oluyor

Bakan Şimşek: Gerileyen cari açık kalıcı rezerv birikimini sağlayacak

Opsan’dan çok önemli başarı

Hizmet üretici fiyatları arttı