Dolar fiyatları güne nasıl başladı? İşte 11.08.16 Dolar fiyatı!

Dolar fiyatları güne nasıl başladı? İşte 11.08.16 Dolar fiyatı!

Dolar fiyatları hakkında uzmanlar önemli açıklamalarda bulunuyor. Serbest piyasada dolar 2,9620 liradan euro ise 3,3080 liradan güne başladı. Peki ilerleyen saatlerde nasıl bir izleyiş olacak. Dolar fiyatları hakkında tüm detaylar haberimizde...

Dolar fiyatları güne  2,9620 ile başladı. İstanbul Kapalıçarşı`dan alınan bilgilere göre uzmanlar neler öneriyor? İşte dolar fiyatları hakkında tüm detaylar...

İstanbul Kapalıçarşı`da 2,96 liradan alınan dolar 2,9620 liradan, 3,3060 liradan alınan euro ise 3,3080 liradan satılıyor. Önceki kapanışta doların 2,9580 liradan, euro ise 3,3070 liradan satılmıştı. 

DOLAR NE KADAR TIKLA ÖĞREN

Dolar/TL`de Moody`s`ten kredi notu indirimi gelmemesi sonrasında başlayan düşüş eğilimi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin`in görüşmesinin iki ülke siyasi ve ekonomik ilişkilerinin yeniden düzelme yoluna gireceği beklentileriyle devam ediyor.

Bankalararası piyasada dolar güne 2,96`nın üzerinde başladı. Dolar gün içinde kademeli olarak düşüşünü sürdürdü. Kur şu dakikalarda 2,96`in üzerinde seyrediyor.

Erdoğan ve Putin arasındaki görüşmede iki ülke arasında son dönemde sorun olan birçok konuda adım atılmasına karar verilmişti. Doların son bir aydaki seyri. Kur 21 Temmuz`da 3,0970`le rekor kırmıştı.

Analistler, Rusya ile ilişkilerde yumuşama adımlarının reel ekonomiye etkisinin izleneceğini ve TL varlıklarda oluşan iyimserliğin devam etmesinin beklenebileceğini kaydediyor. 



Seğmen Gıda halka arzla yeni yatırımlar yapacak

Nükleer sektörün oyuncuları İstanbul'da... 16 büyük reaktör kurulacak

THY'den kargo uçağı filosuna 4 ilave sipariş

Erkan Kadı : "Ülkemizi  yerel ve uluslararası arenada temsil edeceğim"

Dış ticarete denizyolu damgası

TUSAF'tan TMO fiyatlarına ilişkin değerlendirme... Buğday rekoltemiz 20 milyon tona ulaşacak

Dünya ihracatındaki pay daha da artacak

Santa Farma İlaç, Türkiye'nin 500'ü arasında

Kruvaziyer turizmi ön plana çıkarılacak

Prysmian Türkiye’de üst düzey atama

Beyaz Çimento ihracatında liderlik sürüyor

Dijital reklam sektörü daha da büyüyecek

İletişim sektörü yüzde 25 büyüyecek

Kabotaj Bayramı’nda Emrah Yılmaz Çavuşoğlu’ndan önemli açıklamalar

Azerbaycan'dan ithalata yeni kolaylıklar!