AK Parti'nin '14 Ağustos' programı belli oldu

AK Parti'nin '14 Ağustos' programı belli oldu

14 Ağustos'ta AK Parti Genel Merkezi önünde, yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla bir tören düzenlenecek.

Darbe girişimi nedeniyle `kutlama` değil `anma` formatında olacak programda, Başbakan Yıldırım vatandaşlara hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın da bir mesaj göndermesi ya da telekonferans yöntemiyle konuşma yapması bekleniyor.

AK Parti, kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos`ta vatandaşlarla buluşacak. Başbakan Binali Yıldırım`ın konuşma yapacağı AK Parti Genel Merkezi önünde bir toplantı düzenlenecek.

Habertürk`ün haberine göre; toplantı, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ?kutlama? değil ?anma? formatında olacak. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenlerde ?demokrasi? ve ?birlik? mesajları verilecek. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bir mesaj göndermesi veya telekonferans yöntemi ile bağlantı yapılarak parti önündeki kalabalığa seslenmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım, Salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, FETÖ`nün 14 Ağustos kışkırtmalarına cevap vermişti. Yıldırım, 14 Ağustos`un AK Parti`nin 15. kuruluş yıldönümü olduğunu ve hep beraber genel merkezde olacaklarını söylemişti. Yıldırım`ın 14 Ağustos ile ilgili kullandığı ifadeler şöyle:

14 Ağustos önemli. Çünkü 14 Ağustos, Türkiye`ye efsaneler yaşatan AK Parti`nin 15. kuruluş yıldönümü. Kuruluş yıldönümünü de AK Parti`ye, AK Partililere yakışır şekilde anacağız. O gün hep beraber genel merkezde olacağız.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride