Yalova Group Belediyespor Sağlık Testinden Geçti

Yalova Group Belediyespor Sağlık Testinden Geçti

Türkiye Basketbol Ligi?nde (TBL) yer alan Yalova Group Belediyespor?da oyuncular sağlık testinden geçti.

Türkiye Basketbol Ligi`nde (TBL) yer alan Yalova Group Belediyespor`da oyuncular sağlık testinden geçti. Kulübün sağlık sponsoru olan Özel Atakent Hastanesi`nde yapılan sağlık testlerini Yalova`nın dev adamları eksiksiz tamamladı.

1 Ekim`de başlayacak Türkiye Basketbol Ligi öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman`ın verdiği yemekle bir araya gelen Yalova Group Belediyespor, ardından Özel Atakent Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti.

Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez burada yaptığı açıklamada, Tanışma yemeğinin ardından sporcularımız sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi`nde mücadele edecek olmamız bizleri heyecanlandırıyor. Sağlık kontrolleri sonrasında oyuncularımız sapasağlam çıktı. Yapılan taramaların ardından hem oyuncularımıza, hem de Atakent Hastanesi doktor ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

2 önemli transfer yapıldı

Yalova Group Belediyespor 2 transfer daha yaptı. Yalova ekibi Gediz Üniversitesi`nden Ahmet İlker Tunalı ve Adanaspor`dan Onur Çalban`ı transfer ederek uzun rotasyonunu genişletti. Yalova Group Belediyespor daha önce anlaşma sağladığı Serhat Doğanay ile yollarını ayırırken, genç oyuncu Canberk Uzunkaya`yı ise kiralayacak. - YALOVA