FETÖ`nün Tire imamı tutuklandı

FETÖ`nün Tire imamı tutuklandı

İzmir`de yakalanan FETÖ`nün Tire imamı olduğu öne sürülen gıda teknikeri Mustafa Ç. ile Ödemiş`te öğretmen Levent A., gözaltına alındı. Geçen dört günün ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, tutuklandı.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ`nün Tire imamı olduğu öne sürülen gıda teknikeri Mustafa Ç. ile Ödemiş`te öğretmen Levent A. geçen cumartesi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Ç. ve Levent A., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan; 5 Ağustos`ta, Tire`nin Maltepe yakınlarında çıkan küçük çaplı arazi yangının nedeni de belli oldu. Yangının, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Fetullah Gülen`e ait belge ve dokümanların yakılmak istendiği sırada çıktığının belirlendiği ifade edildi.

BAYINDIR`DA İSE 4 TUTUKLAMA

Ayrıca Bayındır`da, FETÖ soruşturması kapsamında bugüne kadar gözaltına alınan 16 şüpheliden Sadık A., Ekmel G., Mustafa U. ve Hüseyin Şükrü Ö.`nün tutuklandığı belirtildi. Zanlıların, ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda örgütün birbirlerini tanımakta şifre olarak kullandığı 1 dolarlar ile çok sayıda bilgi belge ve doküman ele geçirildiği belirtildi. Pasaportlarına el konulan diğer 12 zanlının ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

 

648 hakim ve savcıya azaklaştırma!