Kılıçdaroğlu kaptan köşküne çıkıp dümene geçti!

Kılıçdaroğlu kaptan köşküne çıkıp dümene geçti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Şehitler Abidesi`ndeki Atatürk Anıtı`na çelenk sundu. Bindiği vapurun dümenine  geçen Kılıçdaroğlu ile beraberindekiler arasında renkli diyaloglar yaşandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelibolu  Yarımadası`nda bulunan Şehitler Abidesi`ndeki Atatürk Anıtı`na çelenk bıraktı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Anafartalar Zaferi`nin 101. yıl  dönümü dolayısıyla Büyük Anafarta köyü ile Conkbayırı`nda düzenlenen törenlerin  ardından, Şehitler Abidesi`ne geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu, buradaki Atatürk Anıtı`na kırmızı ve beyaz  karanfillerden oluşan, üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi yazan çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından  Kılıçdaroğlu, Şehitler Abidesi`ni gezdi. Bu sırada bölgede bulunan vatandaşlar  Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.

Şehitler Abidesi`nde bulunan sembolik şehitliğe karanfil bırakan  Kılıçdaroğlu, daha sonra Meçhul Asker şehitliğini ziyaret etti. Bir din  görevlisinin dua etmesinin ardından, Kılıçdaroğlu burada da karanfil bırakıp,  Eceabat`a bağlı Alçıtepe köyünü ziyaret etti.

Köydeki bir kahvehanede çay içen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet  edip, fotoğraf çektirdi. Daha sonra Eceabat ilçesine ulaşan Kılıçdaroğlu, İskele  Meydanı`ndaki bir kafede vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çanakkale`ye geçmek için bindiği Avşa  Adası adlı araba vapurunun kaptan köşküne çıkarak, dümene geçti ve bir süre  gemiyi kullandı. Bu sırada Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`dan araba  vapuru hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, kaptana Doğru gidiyoruz değil mi? diye  sordu.

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan`ın Sizin kullandığınız doğru gider  efendim. demesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, Ondan hiç endişe yok. Bir yere  çarpmaz. Kaptan darbe de yapmaz. ifadelerini kullandı.

 

Bakan açıkladı: Askeri alanlar ne olacak?


Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride