EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

Çiftçilere af müjdesi

Çiftçilere af müjdesi

Ilıcalı, yaptığı yazılı açıklamada, ?Son günlerde nefretle kınadığımız darbe girişiminden sonra yaralarımızı sararken , milletçe hızla moral bulmaya , kalkınma mücadelesini sürdürmeye çalışıyoruz

Ilıcalı, yaptığı yazılı açıklamada, ?Son günlerde nefretle kınadığımız darbe girişiminden sonra yaralarımızı sararken , milletçe hızla moral bulmaya , kalkınma mücadelesini sürdürmeye çalışıyoruz. Bu zor günlerde Vatandaşı sıkıntıdan kurtaracak haberler de alıyoruz. Her kesimi ilgilendiren devlet alacaklarına getirilen ödeme kolaylığı zor durumda olan çiftçileri de umutlandırmıştı. Bugün açıklanan Bakanlar Kurulu kararına göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı kurumlara borcu olan vatandaşlar da borçlarını yapılandırarak ödeyebilecekler. Çiftçilerimiz bir çok nedenle bu yıl da yeterince hasattan memnun kalmadı ayrıca hayvancılıkta ve bitkisel üretimde ürünlerini değeri fiyattan satamayan üreticiler zor günler yaşarken borçlara getirilen ödeme kolaylığı çiftçinin yüzünü güldürmüştür? dedi.

Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı?nın konuya ilgi gösterdiğini dile getiren Doğu Anadolu Tarımsal Üreticiler ve Besiciler Birliği Derneği Başkanı Nazmi Ilıcalı, ?Sayın Ilıcalı Bakanımıza sorunlarımızı iletmiştir. Önceki gün demokrasi mitinginin ardından bir düğünde şahitlik yapmak üzere katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik?e konuyu bir kez daha dile getirdik. Çiftçimiz özellikle Doğu çiftçisinin kalkınması için bakanlıkça yapılan çalışmalar ve verilen destekler memnuniyet vericidir. Ancak sorunlarımız vardır ve çözümü milletvekillerimizin ve bakanlığımızın desteği ile mümkündür.

Çiftçi borçlarının yeniden yapılandırılmasından dolayı memnuniyetimizi, başbakanımız sayın Binalı Yıldırım?a Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik?e, hükümete, milletvekillerimize teşekkürlerimizi iletiriz? diye konuştu.



Kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkanı

TOBB Emeklileri Derneği, TOBBES Genel Kurulu'na katıldı

IPARD-III başvurularında son tarih 16 Ağustos!

Lüks tüketim pazarı ikilemle karşı karşıya

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu açıklandı

Kayıt dışı ile mücadeleye devam

GCA, TİM ihracat şampiyonları listesinde 2’ncilik ödülüne layık görüldü

Nükleer zirvede 325 yeni görüşme yapıldı

Borçlanma faiz oranları düşüşte!

Yenilenmiş 2. el teknoloji sektörü büyümesini sürdürüyor

36 şehrin ihracatı arttı!

Sektörde yeni düzenleme ile bahşiş gelirinin artması hedefleniyor

Nükleer Santraller Zirvesi'nde önemli iş birliği anlaşması

Bankacılıkta dijitalleşme sürüyor... Şubelere ihtiyaç azalıyor

AKO Jant fabrikasında yıllık üretim 1 milyona çıktı