Bu sevap sülalene yeter yalanıyla evini elinden almışlar

Bu sevap sülalene yeter yalanıyla evini elinden almışlar

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının Elazığ`da yaşayan 87 yaşındaki Firdevs Duraz`ı, Bu sevap sülalene yeter yalanıyla kandırıp, evinin tapusunu aldığı  ortaya çıktı. Duraz, Evimi Fetullah`a (Gülen) vermişler. Bana dediler `Çok  büyük sevap, ölünceye kad

Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) Elazığ`da 87  yaşındaki alzhemier hastası kadından Bu sevap sülalene yeter yalanıyla evini  elinden aldığı belirlendi.

FETÖ mensuplarının, Firdevs Duraz`ın evini, bağış adı altında  usulsüz yöntemlerle OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde  Kararname ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ`ye aidiyeti,  iltisakı veya irtibatı belirlenen ve bünyesinde 6 okul bulunan Erkam Özel Öğretim  İşletmeleri AŞ`ye aktardığı ortaya çıktı.

Merkeze bağlı İzzetpaşa Mahallesi Hacı Tevfikefendi Sokak`taki evinde  yaşayan Duraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nida isimli bir kadının eşiyle  gelerek kendisini kandırdığını ve evini elinden aldığını anlattı.

İlk başta bu kişilerin evine arkadaş olarak geldiklerini sandığını  bildiren Duraz, Niyetlerinin beni kandırmak olduğunu bilmiyordum. Eşim öldükten  sonra geldiler, `Teyze bu evini hayra ver.` dediler. Evi vereyim ama ben ne  olacağım, bir tek evim var başka bir şeyim yok.` dedim. Bunun üzerine sana bir  şey olmaz sen ölene kadar evinden çıkmayacaksın.` dediler. ifadesini kullandı.

Terör örgütü üyesi o kadının eşiyle kendisini tapu müdürlüğüne  götürdüğünü aktaran Duraz, şöyle devam etti:

Orada, bana `kime veriyorsun.` diye sormadılar ve tapuyu yaptılar.  Ben kuşkulandım `acaba tapuyu üzerlerine yaptılar mı` diye. Bir süre sonra polis  geldi. Evden çıkmamı istediler. Ben de `Ev benim evim nereye çıkayım, gideyim.`  dedim. `Düşkünlerin kaldığı yere seni götüreceğiz.` dediler. Hayır ben gitmem  dedim. Evi öğrencilere vermişler benim haberim yok.

Allah`ım beni kurtar

Kendisini ikna etmek için sürekli olarak, Çok sevap kazanırsın,  sülalen sevap kazanır denildiğini ifade eden Duraz, Ben de inandım, verdim.  `Kocam öldü, ben de öleceğim.` şeklinde düşündüm. Evimi Fetullah`a (Gülen)  vermişler. Bana dediler `çok sevap, ölünceye kadar sülalene sevap olur`. Ben de  inandım, kocam öldü ben tek kaldım bari evimi hayra vereyim.` dedim şeklinde  konuştu.

Firdevs Duraz evinin elinden alınmasından korktuğunu göz yaşlarıyla  dile getirerek, Babamın malını sattım bu evi oturmak için aldım. Ben nereye  gideyim ? Bana yardımcı olun ki evimden çıkartmasınlar, korkuyorum. Allah`ım beni  kurtar, kimler kandırıyor beni ? Herkesi Müslüman zannediyorum. Ne bileyim ki  içleri nasıl ? Allah kötüye bırakmasın, Allah o adamın yüz bin kere belasını  versin. dedi.

 

Enver Arpalı`nın kardeşi, Ferhat Sarıkaya hakkında suç duyurusunda bulundu


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.