Son dakika: `Demokrasi ve Şehitler Mitingi` başladı

Son dakika: `Demokrasi ve Şehitler Mitingi` başladı

Son dakika haberleri: `Demokrasi ve Şehitler Mitingi` Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli`nin alana gelm

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve  Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı`nda düzenlenen Demokrasi  ve Şehitler Mitingi başladı.

Vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren Anadolu ve Avrupa yakasından  otobüs, Marmaray, metrobüs, metro ve deniz yoluyla Yenikapı Miting Alanı`na  geldi. Alan, ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlarla tamamen doldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK  Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet  Bahçeli`nin alana gelişinin ardından Demokrasi ve Şehitler Mitingi, saygı  duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın söylenmesiyle başladı. Mitingde daha  sonra Kur`anı-ı Kerim okundu.

Mitingte sırasıyla Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Binali  Yıldırım, İsmail Kahraman ve Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma yapacak.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride