Tarih: 06.08.2016 16:44

Kuzey Irak ve Şemdinli'de 10 PKK hedefi vuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları Kuzey Irak`taki Gara bölgesi ve Hakkari Şemdinli ilçesi kırsalındaki PKK`ya ait 10 hedefe hava harekatı düzenlendi. Hava harekatında hareket halindeki PKK`lı terörist grubu ve PKK`lı teröristlerin bulunduğu sığınak, mağara ve barınakların ateş altına alınarak imha edildiği belirtildi.

GARA`DA 3 HEDEF VURULDU

Kuzey Irak`taki Gara bölgesine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 11:13-11:50 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen harekat halindeki PKK`lı terörist grubu ve PKK`lı teröristlerin içinde bulunduğu sığınak barınaklardan oluşan 3 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

ŞEMDİNLİ`DE 7 HEDEF İMHA EDİLDİ

Hakkari Şemdinli kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 15:02 - 17:02 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK`lıların içinde bulunduğu sığınak, mağara, barınaktan oluşan 7 hedef ateş altına alınarak imha edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —