No: 309 9. bölüm fragmanında düğün var!

No: 309 9. bölüm fragmanında düğün var!

Fox Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi No: 309 reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 9. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309`da düğün hazırlıkları başlıyor. No: 309 son yayınlanan 9. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı gibi iki başarılı ismin rol aldığı No: 309 izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 9. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309`un yapımcılığını Şenay Abacı Turgut üstleniyor. İşte No: 309 tüm ayrıntıları ve son yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla haberimizde yer alıyor...

NO: 309 9. BÖLÜM FRAGMANI

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur?un isteği Lale?yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur?la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir.

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. 
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı`nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX`ta!

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR

 

İstanbul`da beton mikseri dehşet saçtı