Memleketim şarkısıyla meydanlar tek ses oldu

Memleketim şarkısıyla meydanlar tek ses oldu

Ortak Akıl Platformu üyeleri, iş, sanat ve siyaset dünyasından önemli isimler Demokrasi Nöbetine katıldı.

İş, sanat ve siyaset dünyasından önemli isimler, Saraybosna Kanton Başbakanı Elemedin Kinakovic ile 203 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla oluşan Ortak Akıl Platformu, Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla Taksim Meydanı`ndaki demokrasi nöbetine ?Sevdanız Vatan, Yerimiz Meydan? diyerek Memleketim şarkısını söyledi.    

TÜM MEYDANLAR, VATANINA VE MİLLETİNE SAHİP OLMA KARARLILIĞINDA

Ortak Akıl Platformu adına meydana seslenen Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, sivil toplum kuruluşları olarak 15 Temmuz`dan bu yana meydanlarda olduklarını dile getirdi. 

Kararlılıkla bu nöbetleri sürdürdüklerinin altını çizen Akalın, Taksim Meydanı`nda çok zaman geçirdim. Coşku her zaman yüksek burada. İnsanlar işlerinden gelmiş ama hiçbir yorgunluk belirtisi olmadan demokrasi nöbetlerini tutmaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanımızın arkasında, vatanına ve milletine sahip olma, milli iradesine sahip olma kararlılığını gösteriyorlar. değerlendirmesinde bulundu. 

Akalın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin, Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmasını, çok kararlı ve net bir duruş olarak gördüğünü aktararak, Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bu güzel duruşu, CHP lideri Kılıçdaroğlu`ndan da bekliyorum. Umarım o da bu çağrıya cevap verir. Türkiye`nin bütün siyasi partileriyle birlikte Yenikapı`da Cumhurbaşkanımızla birlikte, sahip çıkmanın güzel bir örneğini, taçlandırarak sona erdiririz ifadelerini kullandı.  

KONAKOVİC: ŞEHİTLERE SAYGI AMACIYLA GELDİK

Saraybosna Kantonu Başbakanı Elmedin Konakovic, Saraybosna?dan Türkiye?ye 15 Temmuz şehitlerine saygı duruşunda bulunmak üzere geldiğini belirterek, ?Onlara bütün meydanlardaki dostlarımızla birlikte dua etmek için geldik. Saraybosna şehitlerine Bosna Hersek?teki bütün vatandaşlarımızın selamlarını getirmek için geldik? dedi. ?Sizin günlerdir demokrasi nöbetinde durduğunuz gibi, biz de 4 yıl boyunca kendi devletimizi savunmak için sizler gibi ayakta durduk?  şeklinde konuştu.

ÜNLÜ İSİMLER MEMLEKETİM ŞARKISINI SÖYLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da toplumsal birlik ve beraberliğin önemine değindi.
Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, konuşmaların ardından AK Parti İstanbul milletvekilleri Ravza Kavakçı ve Ali Sarıkaya, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, iş adamları Ferit Şahenk ve Ethem Sancak, avukat Kezban Hatemi, yazar İskender Pala, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, sanatçılar Zerrin Özer, Muazzez Ersoy, Hande Yener, Doğuş, Linet ve İzzet Yıldızhan`ın da aralarında olduğu iş, sanat ve siyaset dünyasından isimler, Memleketim şarkısını söyledi.
  

 



Dünya Turizm Günü’nde Zambak Yolu tanıtıldı

Bursa'da genç annenin can verdiği kaza saniye saniye kamerada

Ankara Büyükşehirden yeni bir gençlik merkezi daha

Beylikdüzü’nde meme kanseri farkındalık semineri

Yeni atamalar Resmi Gazete'de

Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?

Bursa’da trafik düzenlemesi

"Künhü'l-Ahbar" adlı eserin tanıtımı yapıldı

Kocaeli'deki bu hizmet Avrupa’da yok

Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı

Başkan Çalık’dan sosyal belediyeciliğe vurgu

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

Harbiye Açık Hava'da sonbahar yıldızları

Üsküdar Üniversitesi’nden, Nöro-Teknoloji alanında küresel ortaklık!

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi yenileniyor