Gülen`in bir akrabası daha tutuklandı

Gülen`in bir akrabası daha tutuklandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerin düzenlediği operasyonda Fethullah Gülen`in kuzenin oğlu Nurettin Sait Avcı yakalandı. Avcı ile birlikte Zaman Gazetesi`nin eski muhabiri Mehmet Kuru`nun da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri `Fethullahçı Terör Örgütü`ne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Fethullah Gülen`in halasının oğlu Kazım Avcı`nın oğlu olan ve Eskişehir`de DSİ`de bilgisayar işletmeni Nurettin Sait Avcı, üst düzey FETÖ örgüt yetkilisi olduğu öne sürülen DSİ çalışanı Necdet Aydın ile Zaman Gazetesi eski muhabiri Mehmet Kuru`yu yakaladı. Gözaltına alınandan Mehmet Kuru`nun evinde 1 dolar ile örgütsel doküman çıktığı belirtildi.

3`Ü DE TUTUKLANDI

 Emniyet Müdürlüğü`nde yapılan sorgun ardından adliyeye sevk edilen Nurettin Sait Avcı, Necdet Aydın ile Mehmet Kuru çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi`ne gönderildi.

11 EMNİYET MENSUBU DA TUTUKLANDI

 Eskişehir`de darbe girişimi ardından başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 34 emniyet mensubundan 2 şube müdürü ile 1 emniyet amirinin de aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

İzmir`de iş adamlarına FETÖ operasyonu!