Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın rekor seviyede!

Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın rekor seviyede!

Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Dün altın fiyatlarında yaşanan yükseliş yatırımcısını heyecanlandırdı. Gram altının tarihi seviyelere çıkması yatırımcısı tarafından yakından takip edildi. İşte 4 Ağustos itibariyle güncel altın fiyatları ve merak edi

Gram altın fiyatlarında yaşanan ani yükseliş dün rekor seviyelere ulaştı. Peki çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

İstanbul Kapalı Çarşıda 131, 30 liradan alınan 24 ayar külçe altının gramı 131,70 liradan satışa sunulurken Çeyrek altın fiyatları ise 209,96 liradan alınırken 214,72 liradan satışa sunuldu.

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Altının gram fiyatı,  132 lirayı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Altının gram fiyatı yükselişini üst üste 4`üncü güne  taşıyarak 132,1 lira ile tarihi zirvesine çıktı. 

Dün dolar kurunun 3`ün üzerine çıkması ve ons fiyatındaki artışla  yükselişini devam ettiren gram altın, günü yüzde 0,83 primle 131,17 liradan  tamamlamıştı. Bugün azalan risk iştahının neden olduğu altın talebi ve yurt  içinde açıklanan temmuz ayı enflasyon verisinin beklentileri aşmasının ardından  TL üzerindeki baskının artmasıyla yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 132,1  lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve saat 10.45 itibarıyla 132,0  seviyesinden işlem görüyor.

Şu dakikalarda Kapalıçarşı`da çeyrek altın 215 lira, Cumhuriyet altını 878 liradan satılırken, altının onsu ise dünkü kapanışın hemen üzerinde 1.365  dolardan satılıyor.

Finans Analisti İslam Memiş, bugün ABD?de açıklanacak özel sektör  istihdam verisinin takip edileceğini belirterek, haftaya düşüşle başlayan altın  fiyatlarının yükselişe geçmesini, ABD`den gelen olumsuz verilere bağladığını  ifade etti.

Yatırımcıların cuma günü ABD`de açıklanacak tarım dışı istihdam  verisine kadar güvenli liman olarak altını tercih etmeye devam edebileceğine  dikkati çeken Memiş, Biz kâr satışı olmadan devam eden yükselişleri halen  sağlıksız gördüğümüzü ifade etmek isteriz. Küresel piyasalarda altının ons fiyatı  direnç seviyelerinin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Cuma gününden itibaren petrol  fiyatlarında yükselişler, buna bağlı olarak da altının ons fiyatında kâr  satışları yaşanabilir. ifadelerini kullandı.

  
 



IPARD-III başvurularında son tarih 16 Ağustos!

Lüks tüketim pazarı ikilemle karşı karşıya

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu açıklandı

Kayıt dışı ile mücadeleye devam

GCA, TİM ihracat şampiyonları listesinde 2’ncilik ödülüne layık görüldü

Nükleer zirvede 325 yeni görüşme yapıldı

Borçlanma faiz oranları düşüşte!

Yenilenmiş 2. el teknoloji sektörü büyümesini sürdürüyor

36 şehrin ihracatı arttı!

Sektörde yeni düzenleme ile bahşiş gelirinin artması hedefleniyor

Nükleer Santraller Zirvesi'nde önemli iş birliği anlaşması

Bankacılıkta dijitalleşme sürüyor... Şubelere ihtiyaç azalıyor

AKO Jant fabrikasında yıllık üretim 1 milyona çıktı

Haziran ayında oda fiyatlarında %73 artış yaşandı!

Suudi müteahhitler Türk müteahhitlerle buluştu