Hüseyin Gülerce: 1 numara kesinlikle o isim!

Hüseyin Gülerce: 1 numara kesinlikle o isim!

FETÖ`nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce, Adil Öksüz`ün darbenin 1 numarası olduğunu söyledi.

Yıllarca Gülen`in en yakınlarında yer alan, o dönemki tabirle cemaatin en önemli isimlerinden biri olarak zikredilen Hüseyin Gülerce 24 TV`de darbe girişimini değerlendirdi.

AKINCI ÜSSÜ`NDE GÖRÜLMÜŞSE 1 NUMARA ADİL ÖKSÜZ`DÜR

Darbe girişiminin 1 numarasının kim olduğuna yönelik soruya yanıt veren Gülerce, Adil Öksüz o gece Akıncılar Üssü`nde görüntüleri olduğu söyleniyor. Varsa diye konuşuyorum. O zaman Öksüz darbe girişiminin kesinlikle 1 numarasıdır. Kesin. Bu darbe girişiminin merkez üssü Akıncı Üssü çıktı mı, çıktı. Orada da bu İlahiyat Yardımcı Doçenti görüldüyse kesinlikle 1 numara odur.

Bunun  1 numara olduğu düşüncesini kuvvetlendiren bir şey daha var. Bu adam son 20 gün içerisinde, birisi darbe girişiminden 3 gün olmak üzere Pensilvanya`ya gitmiş. Kafamdaki şablona göre böyle bir darbenin son talimatlarını Fethullah Gülen son talimatlarını telefonla vermemiştir. Şifahi olarak vermiştir. Bir yardımcı ilahiyat doçenti Pensilvanya`yı kapı komşusu yapmış. Bu nasıl bir şey. dedi.

AKINCILAR ÜSSÜ`NDE BULUNDU

Adil Öksüz, darbe girişiminin sabahında Akıncılar Üssü`nde yakalanmıştı. Ancak adliyeye sevk edildikten 21 dakika sonra salıverilerek kayıplara karışmıştı.

Öksüz, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olarak çalışıyordu ve FETÖ`nün Hava Kuvvetleri imamı olarak gösteriliyordu.

 

PAÜ Rektörü Bağcı açığa alındı