Vatandaşlar bulvarın adını değiştirdi

Vatandaşlar bulvarın adını değiştirdi

Adana'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren bazı vatandaşlar bulvarın adını değiştirdi..

Bazı Adanalılar, FETÖ`nün darbe girişimine tepkilerini, kentin en işlek bulvarlarından merkez Çukurova ilçesindeki Kenan Evren Bulvarı`nda gerçekleştirdikleri eylem ile gösterdi.

Vatandaşlar, bulvarın giriş ve çıkışlarındaki tabelalara kırmızı ve beyaz renkte 15 Temmuz Şehitleri Bulvarı yazısı yapıştırdı. Ay ve yıldızın da bulunduğu yapıştırmalarda Halk iradesi yazısı da yer aldı.

Bulvarda hediyelik eşya satışı yapan ve Kıbrıs gazisi olduğunu belirten Bedrettin Kaya, muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin kolay kazanılmadığını ve tabela değişikliğini olumlu bulduğunu söyledi. Ülkedeki birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Kaya, Mühim olan birlikteliği sağlamak. Hiçbir olumsuz düşünceyle bir yere varamayız. dedi.

ABD`ye NATO ve İncirlik taahhüdü
ABD`ye NATO ve İncirlik taahhüdü

Tabela değişikliğinin güzel bir örnek olduğunu dile getiren Kaya, Bu ülke için çok şehit verdik. Darbecilerin isimlerinin bu ülkeden silinmesi lazım. Umarım bir daha böyle bir teşebbüste bulunulmaz. Belediye yetkilileri de en sonunda bunun daha doğru bir durum olduğunu düşünecektir. Alınacak kararla bu değiştirilecektir. Halk neyi istiyorsa o olur. Doğrusu da budur. ifadelerini kullandı.

Bulvar üzerindeki iş yerinde 15 yıldır esnaflık yapan İlhan Aktürk ise değişikliği olumlu bulduğunu belirterek, En azından böylece darbecilerin ismi silinmiş olur. Biz bu vatanı kimseye vermeyiz. Canımızla kanımızla savunmaya devam edeceğiz. dedi. Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesince bulvarın isminin değiştirilmesine ilişkin bir karar alınmadığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Adana GÜNCEL Haberleri

genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.