Rektör makamında gözaltına alındı

Rektör makamında gözaltına alındı

FETÖ soruşturması kapsamında Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı makamında gözaltına alındı.

Denizli`de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı makamında gözaltına alındı. Pamukkale Üniversitesi`nde yapılan operasyon kapsamında 40`ı akademisyen 6`sı idari personel olmak üzere 46 kişi gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Denizli`de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Pamukkale Üniversitesi`ne bu sabah operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda 40`ı akademisyen 6`sı idari personel olmak üzere toplam 46 kişi gözaltına alındı. Pamukkale Üniversitesi`ne giden polisler, rektörlük makamında, genel sekterlikte ve çeşitli fakültelerde arama yaptı. Polis bulduğu bilgi ve belgelere el koydu. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı`da rektörlük makamında polisler tarafından gözaltına alındı.

Rektör Bağcı, makamında yapılan aramadan sonra polisler tarafından PAÜ lojmanlarındaki evine götürüldü. Burada da arama yapan polisler, işlemlerin tamamlanmasının ardından Rektör Bağcı`yı Emniyet Müdürlüğü`ne götürdü. Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kenan Çoyan`da gözaltına alındı.