Hava durumu bugün nasıl olacak? 2 Ağustos Salı

Hava durumu bugün nasıl olacak? 2 Ağustos Salı

Hava durumuna ilişkin Meteoroloji genel müdürlüğünden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki bugün hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji genel müdürlüğünün hava durumuna ilişkin yapılan son açıklama...

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğleden sonra Doğu Karadeniz?in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz`in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, doğusu ile yarın (Çarşamba) bölge genelinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege`de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz`in doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz`de havanın Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz`de hava`nın Parçalı bulutlu, öğleden sonra Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bin 297 kişinin pasaportuna tahdit konuldu


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.