Haberleri
Tavşanlı'da 3 hektar ormanlık alan yandı
Tavşanlı'da meydana gelen orman yangını helikopterlerin de katılımıyla yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
Kütahya`nın Tavşanlı ilçesi yakınlarında meydana gelen orman yangını helikopterlerin de katılımıyla yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.
Tavşanlı İlçesine bağlı Ovacık Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda öğleden sonra henüz belirlenemeyen nedenden yangın çıktı. Yangına Orman İşletme Müdürlüğü, Tavşanlı Belediyesi ile Bursa`dan gelen helikopterlerle müdahalede bulunuldu. Yangın yapılan çalışmaların ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. 3 hektarlık ormanlık alanda etkili olan yangında ekili tarlaların da zarar gördüğü belirtildi.
Anahtar Kelimeler:
Kütahya
Tavşanlı
orman yangını
Ovacık köyü
GÜNCEL Haberleri



