Zaman Gazetesi Reklamı - Zaman Gazetesi'nin darbe mesajı veren reklam filmi!

Zaman Gazetesi Reklamı - Zaman Gazetesi'nin darbe mesajı veren reklam filmi!

Bilindiği üzere 4 Mart 2016'da İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce Feza Gazetecilik'e kayyım atanarak FETÖ yanlısı haber politikasının bitirildiği Zaman Gazetesinin 15 Temmuz Darbe Girişimi' ardından sıklaştırılan soruşturmalar ile bir

Zaman Gazetesi`nin kayyumdan önceki kirli çamaşırları bir bir ortaya çıkıyor. FETÖ`nün ülkemizdeki en büyük yayın kuruluşu olan mart ayında savcılık tarafından yönetimi kayyum devredilen Zaman Gazetesi`nin reklam filmi, yani darbe iması yapan reklam filmi haberimizde..

Bilindiği üzere 4 Mart 2016`da İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği`nce Feza Gazetecilik`e kayyım atanarak FETÖ yanlısı haber politikasının bitirildiği Zaman Gazetesinin 15 Temmuz Darbe Girişimi` ardından sıklaştırılan soruşturmalar ile birlikte darbe mesajı içeren reklam filmleri ortaya çıktı.

Öyle ki Zaman Gazetesi`nin 2015`teki reklam filmi, `darbe iması yada mesajı` ile sosyal medyada trend olmuş durumda. İşte Zaman Gazetesi`nin o reklam filmi, ve o dönemden bile, topluma darbe çığırtkanlığı yaparak ne kadar gözünü karartan bir terör örgütü olduğunu kanıtlayan FETÖ`nün Zaman Gazetesi reklam filmi ile ilgili tüm detaylar haber7.com`da..

2015`TE ZAMAN GAZETESİ REKLAM FİLMİ İLE DARBE MESAJI VERİYOR

`Sükutun çığlığı` adlı reklam filmi 5 Ekim 2015`te yayınlanmış, sirenler çalarken gri tonlu şehrin uçaktan kuş bakışı görüntüsü ile başlıyor. 20 saniyelik reklam filmi `gülen` bir bebekle son buluyor.

Reklamın ilk bölümü gerçekleşmek istenen darbeye, ikinci bölümü ise Fethullah Gülen`e bir gönderme olarak nitelendiriliyor.

Reklamda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise filmin gösterime girdiği tarih ile 15 Temmuz darbe girişimi arasındaki geçen sürenin tam 9 ay 10 gün olması. Bu, bir bebeğin doğması için gereken süre.