Bursa`da gözaltı sayısı 152`ye çıktı

Bursa`da gözaltı sayısı 152`ye çıktı

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlı sayısı 152`ye çıktı.

 Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, darbe girişiminin ardından  yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY`ye yönelik başlattığı operasyon sürüyor.Gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski Emniyet  Müdürü Ali Osman Kahya, eski Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Sönmez  Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla  Gülsar, eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Demirtaş Organize Sanayi  Bölgesi (DOSAB) Başkanı ve eski BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun  Kahraman ve oğulları, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği  (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa Girişimci İş Adamları Derneği  (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er ile birçok firma ve derneğin yöneticisinin de  aralarında bulunduğu kişilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
 
Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 152`ye ulaştı.  Zanlılardan 96`sının Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, 56`sının ise Organize  Suçlarla Mücadele Şubesinde sorgulandığı bildirildi. Bunların önemli bölümünün iş adamı olduğu, aralarında eski bürokrat,  doktor, mali müşavir ve avukatların da bulunduğu öğrenildi.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve  Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen operasyon kapsamında  gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

SÖNMEZ VE 3 OĞLU SERBEST 

  Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, darbe girişiminin ardından  yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, eski Bursa Ticaret ve Sanayi  Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez ve 3 oğlu, emniyetteki işlemlerinin  ardından adliyeye sevk edildi. Sönmez Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve çocukları, savcılıkça serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve  Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyon kapsamındaki çalışmaları  sürüyor.

  

 

FETÖ`nün darbe girişiminde yaralanan polis, hastanede şehit oldu


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.