Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak

Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak

Marmaris'te yakalanan FETÖ imamı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak.

Marmaris`te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın kaldığı otele saldırı düzenleyen askerlerden yakalanan 7`sinin, götürüldükleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü`ndeki işlemleri devam ediyor. 

Gözaltına alınanlar arasında bulunan ve saldırıyı planladığı belirtilen Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı`nın imamı `Paşa` lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu için Ankara`dan özel sorgu ekibinin geleceği öğrenildi. Kuzu`nun bu özel ekip tarafından sorgulanacağı bildirildi.

PARALEL YAPIYLA HİÇBİR BAĞLANTIM YOK

Marmaris`te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın ayrılmasından kısa süre sonra kaldığı otele saldırı düzenleyen askerlerden yakalanan 7`sinin, götürüldükleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü`ndeki işlemleri sürüyor.

Gözaltına alınan ve Marmaris`te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın kaldığı otele saldırı düzenleyen ekibi Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı`nda organize ettiği belirtilen Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu`nun alınan ilk ifadesinde, `paralel yapı` ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü için çok önemli olan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı`nın imamı olduğu ileri sürülen `Paşa` lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu`yu sorgulamak için Ankara`da özel bir ekibin Muğla`ya geleceği bildirildi.

KUZU`NUN İFADESİ FETÖ`NÜN TSK`DAKİ YAPILANMASINI ÇÖZECEK 

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gönderilecek özel ekibin yapacağı sorgu sonrası Fetullahçı Terör Örgütü`nün TSK içindeki yapılanmasının büyük ölçüde çözüleceği bildirildi. Gözaltına alınan 7 suikast timinin İşlemlerinin bitmesinden sonra Cumartesi günü adliyeye gönderileceği bildirildi.