Tarih: 27.07.2016 16:44

Asım Yıldırım şapka ve gözlükle kaçtı!

Facebook Twitter Linked-in

17 Aralık Darbe girişiminden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan`a yönelik hakaretleriyle gündeme gelen Asım Yıldırım`ın yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirlendi. Ümraniye Tantavi Mahallesi`ndeki evinden kaçma hazırlığı esnasında bavullarıyla vatandaşların dikkatini geçen Yıldırım saat 11.30 civarı kendisini almaya gelen bir araçla gözlerden kayboldu.

Yurtdışına kaçacağı düşülen ve vatandaşlar tarafından 155 Polis İmdat`a da ihbarda bulunulan Asım Yıldırım`ın yanına giden bir vatandaş aralarında geçen diyalogu şöyle anlattı. ``Asım Yıldırım uzun zamandır komşumuz, onun bavullarla tedirgin bir şekilde araç beklediğini görünce; nereye gittiğini söyledim ve kaçıyor musun diye sordum o da bana tüm davalarımdan beraat ettim kaçmıyorum imza gününe gidiyorum dedi. Bunun üzerine seni beraat ettiren hakim ve savcıların hepsi şu an içeri de kaçamazsın diye sertleştiğimde o da bana imza gününe gidiyorum dedi`` ifadelerini kullandı.

ZEKERİYA ÖZ GİBİ ŞAPKA VE GÖZLÜKLE KAÇTI!

Yurtdışına kaçmaya hazırlanan Asım Yıldırım`ın altında gri eşofman, beyaz spor ayakkabı ve üstünde tişört, gözlük ve şapkası olduğu görüldü.

Sabah

 

Hulusi Akar`ın `ürkütücü` dediği subay Fırat Alakuş kimdir?


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —