Ekonomi Bakanı Zeybekci YASED Üyeleri ile Biraraya Geldi

Ekonomi Bakanı Zeybekci YASED Üyeleri ile Biraraya Geldi

Uluslararası Yatırımcılar Derneği ? YASED ve Ekonomi Bakanlığı işbirliğiyle 27 Temmuz`da İstanbul`da Uluslararası Doğrudan Yatırımcılarla İstişare Toplantısı düzenlendi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, YASED üyeleri ile İstanbul`da bir araya gelerek, Türkiye`ye yönelik uluslararası doğrudan yatırım akışının devam etmesi için önümüzdeki dönemde atılabilecek adımlarla ilgili karşlılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci`nin katılımıyla düzenlenen toplantıda, darbe girişiminin ardından Türkiye`ye yönelik uluslararası doğrudan yatırımların artarak devamı ve katma değerli yatırımların ülkeye çekilmesi yönünde, önümüzdeki dönemde atılabilecek adımlarla ilgili karşlılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda YASED üyeleri; hükümetin uygulamaya koyduğu reform paketlerinin ve en son 14 Temmuz`da TBMM`den geçen yatırım ortamını iyileştirme kanununun (Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun), uluslararası doğrudan yatırım akışının devamı açısından büyük önem taşıdığını ve memnuniyetle karşılandığını belirtti.