Cezaevindeki FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı iddia!

Cezaevindeki FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı iddia!

Cezaevine konulan darbecilerin art arda intihar etmeye başlaması kafaları karıştırdı. FETÖ bazı isimleri infaz mı ediyor?

Vatan Caddesi`nde bir tank içinde askeri kamuflajlı olarak yakalanan ve cezaevine gönderilen İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı`nın intihar ettiği iddia edildi.

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, Vatan Caddesi`ne gelen bir tank içerisinde sivil polis ekipleri tarafından üzerinde asker üniformasıyla yakalanarak tutuklandı. Mithat Aynacı`nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nü detaylı olarak bildiği iddiasıyla ele geçirmek isteyen askerler arasında bulunduğu bildirildi.

FETÖ İTİRAFÇILARINI İNFAZ EDİYOR

Askeri tankın içinden çıkarak darbede FETÖ`nün rolünün en net kanıtı olan eski emniyet müdürünün intihar etmediği FETÖ tarafından konuşmasın ve itirafçı olmasın diye infaz edildiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu nedenle cezaevlerinin FETÖ`nün yeni eylemlerinin merkezi olmaması için, tüm infaz koruma memurları, cezaevi çalışanları üzerinde ciddi araştırma gerekiyor.

FETÖ`nün cezaevlerinde gardiyanlar ve cezaevi yetkilileri üzerinden itirafçı olmasından rahatsız olduğu isimleri öldürttüğü düşünülüyor.

Cezaevi yemekhanelerinden, dış tedarikçilerine kadar ciddi bir FETÖ soruşturması olmaması halinde, FETÖ`cü teröristlerin cezaevinden kaçırılmasına kadar giden eylemlerden endişe ediliyor.