Yavuz Bingöl darbecilere isyan etti!

Yavuz Bingöl darbecilere isyan etti!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından sosyal medyadan anlamı bir video yayımladı.

Darbe girişimine ilişkin ünlü isimlerin sosyal medyadaki tepkileri devam ediyor. İnstagram`da bir video paylaşan Yavuz Bingöl, darbe girişimine kalkışan askerlere sert tepki gösterdi.

CEHENNEMDE BİLE YERİNİZ YOK

Ünlü sanatçı, `yaşasın demokrasi` notuyla yayımladığı videoda, Anadolu`nun değişik yerlerinde görev yaptınız. Hiç mi bir türkü dinleyip kederlenmediniz? Hiç mi bir şiir okuyup sevdalanmadınız? İçinizden çıktığınız bu halkı hiç mi sevmediniz? Bu ülkede okudunuz, bu ülkede doğdunuz, bu ülkeden büyüdünüz, bu ülkenin ekmeğini yediniz suyunu içtiniz, analarınızı sütünü emdiniz. İnsanlıktan hiç mi nasibini almadınız? Üzerine ateş açtığınız bu halkın vergileriyle maaşlarınızı aldınız. Düşmana karşı kullanmanız gereken silahları bu halka karşı kullandınız. İki ülke arasındaki savaşın bile bir hukuğu, bir etiği ahlakı vardır. Sizin yaptığınızı işgal kuvveleri bile yapmaz ifadelerini kullandı.

TBMM binasına büyük hasar veren bombalara da değinen Bingöl, Sizin öte dünyada, cehennemde bile yeriniz yok. Allah`ın sizin için özel bir mekanı olacaktır. Yazıklar olsun size, lanet olsun size. Gazi Meclis`i 11 kez bombaladınız şeklinde konuştu. 



Bakan Tunç, hukuk ve iletişimcilerin heyecanına ortak oldu

Bakan Tekin'den İstanbul'da tarihi okullarda inceleme

Malatya çevreyolunda yenileme çalışmaları

Beylikdüzü'nde caz keyfi

Diyanet'ten hicri yeni yıl mesajı

Yurt genelinde hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı