İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses kimdir?

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses`in oğlu İdo Tatlıses, sevgilisi Hilal Altınbilek`le Bebek`te objektiflere yakalandı. İdo Tatlıses, aşklarını ilk önce Bodrum tatilinde sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla ilan etmişti. Peki İdo

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu İdo Tatlses, geçtiğimiz gün sevgilisi Hilal Altınbilek ile Bebek`te yakalandı. Son dönemlerde bir fast food markasının reklam yüzü olan İdo Tatlıses, aşk hayatıyla gündemd yerini alıyor. Peki İdo Tatlıses kimdir? İşte detaylar...

Geçen hafta Bodrum?da görüntülenen İdo Tatlıses?le oyuncu Hilal Altınbilek, önceki gün de Bebek?te objektife takıldı.

Tatlıses gazetecilerin sorusu üzerine, ?Mutluyuz, ne denilebilir ki? diye konuştu. İkili, aynı araca binerek oradan uzaklaştı. 

İDO TATLISES KİMDİR?

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. İbrahim ve Derya`nın oğlu kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music`in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.
İdo Tatlıses, Tatlıses TV`de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ`lik ve Tatlıses Kebap`ın işletmesini yapmaya başlamıştır. 2014 yılının Haziran ayında Sonsuz Teşekkürler adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden Sonsuz Teşekkürler adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında Satır Satır adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden Satır Satır adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılının Mart ayında Kaç Kere adlı üçünü teklisini çıkarmıştır. Teklisinden Kaç Kere ve Aşk Bunun Adı şarkılarına klip çekmiştir. 2014 yılından 2015 yılına kadar çıkardığı teklilerinin plak şirketi Deriko Müzik`tir.
Sonsuz Teşekkürler adlı şarkısının klibi YouTube`da 17 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Instagram`da 310 bin, Twitter`da 140 bin üzerinde takipçiye sahiptir.

Beyaz Show`da Beyazıt Öztürk ile birlikte oynadıkları kaş skecinde kendi kaşlarını tiye almıştır. Alanya 13. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği`nde Hadise`nin hemen öncesinde sahne aldıktan sonra Beni kimse sahneden indiremez, Hadise beni ilgilendirmez. Orada Hadise çıkar, kim takar Hadise?yi! sözleriyle Twitter üzerinden gönderme de bulunmuştur. Dövmeleri 2014 yılının Mart ayında genel seçim çalışmalarında olan dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan`ın dikkatini çekmiştir. Recep Tayyip Erdoğan`a dövmelerinin ne anlama geldiğini anlatırken çekildiği bir fotoğrafı Instagram`da Başbakanıma dövmelerimi açıklarken açıklamasıyla paylaşmıştır.

 

4.5 ay sonra verilen zarar ortaya çıktı!


Anahtar Kelimeler: ido tatlises kimdir

genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.