Abimin şehadetini onun telefonundan öğrendim

Abimin şehadetini onun telefonundan öğrendim

Erdoğanın danışmanı Varank, abisini aradığını bir şahsın telefonu açarak: Abi bu telefonun sahibi çok yiğit bir abiydi. dediğini anlatıı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın danışmanı Mustafa Varank, ağabeyi İlhan Varank ile ilgili SABAH`a özel açıklamalar yaptı. FETÖ`cü teröristlerin darbe girişimi sırasında yaşanan olaylarda yaralanan ve Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi`nde vefat Prof. Dr. İlhan Varank, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Öğrenim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın danışmanı olan kardeşi Mustafa Varank ağabeyinin şehit edildiği geceyi anlattı ve onun telefonundaki yazışmaları gösterdi. Varank şunları söyledi:

BİZ KORKARSAK HERKES KORKAR

Ben o gece başka bir şehirde idim. Saat 21 den itibaren olaylar sebebiyle çok yoğun telefon trafiği vardı. Bana saat 23.15 te mesaj atmış, İyi misin diye ben yoğunluktan fark etmemişim. Eşime Sakın dışarı çıkmayın mümkünse başka yerde saklanın diye mesaj atmış. Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra bütün gün beraber oldukları İTÜ`den arkadaşıyla telefonla konuşmuşlar ve sokağa çıkacağını söylemiş. 00.14 te bölüm başkanı olduğu grupta Arkadaşlar biz de korkarsak herkes korkar. Ben dışarı çıkacağım yazmış. Daha sonra vatan caddesindeki çatışmalarda bulunmuş oradan polisin yönlendirmesi ile belediyenin önüne Saraçhane`ye yönelmişler. Bunu da telefon mesajlarından anlıyoruz. Saraçhane`de 01.50 civarı yine İTÜ`deki arkadaşıyla konuşmuş Çok ciddi çatışma var demiş. Daha sonra orada şehid edilmiş. Bana abimin vurulduğuna dair haber geldi.

YİĞİT BİR ABİYİ VURDULAR

Telefonunu aradım bir şahıs açtı Kimsiniz? dedim. Abi bu telefonun sahibi çok yiğit bir abiydi vuruldu götürdüler dedi. Benim abim dedim nereye götürdüler öldü mü diye sordum. Hastaneye ama hangisi bilmiyorum. Ne olduğunu da bilmiyorum, telefon bende kaldı dedi. Daha sonra cenazesinin Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi`nde olduğunu öğrendik.

ŞEHZADEBAŞI`NI ÇOK SEVERDİ

Şehzadebaşı Camii`ni çok severdi. Haftada birkaç kez uğrardı. Teravih teheccüd namazlarını orada hatimle kılardı. Şehzadebaşı`nda şehid edildi oraya Şehzadebaşı Camii`ne defnedildi. Rabbim inşallah şefaatine bizleri de nail etsin.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.