Tarih: 15.06.2016 15:23

Özcan Deniz'den Atalay Filiz paylaşımı! - Özcan Deniz'e tepkiler çığ gibi büyüdü!

Facebook Twitter Linked-in

Sanatçı Özcan Deniz, 3 kişiyi hunharca öldüren seri katil Atalay Filiz`e aşırı benzeyen bir şahısla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya İnstagram hesabından paylaşınca tepkiler gecikmedi.Hali hazırda zaten birkaç kendini bilmez polis memurunun bu şekilde bir işe kalkışıp zanlı ile selfie çekerek tüm topluma kötü örnek olmuşlardı. Hassas bir konu olması itibari ile toplumda tramvalara yol alabilecek bir durum olması ve ünlü sanatçı Özcan Deniz`in de bu hususta hiç özen göstermemesi başına dert oldu.. İşte o fotoğraf ve diğer ayrtıntılar haber7.com`da..

Bir dönem sinema yapımlarının önemli oyuncusu aynı zamanda ses sanatçısı Özcan Deniz, işlediği cinayetlerle ülke gündemine oturan ve 3 kişinin katili olan Atalay Filiz`le ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

SERİ KATİLİMİZ VARMIŞ

Atalay Filiz`e oldukça aşırı benzeyen bir kişiyle selfiesini paylaşan Özcan Deniz, fotoğrafın altına yazdığı Seri katilimiz varmış. Bir selfie de biz çekelim dedik notunu ekledi. Sosyal hesaplardan tepkilerden bir anda çığ gibi büyünce ünlü sanatçı Özcan Deniz hemen o fotoğrafı sildi.

İşte tepki çeken o paylaşım;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —