Eğitim Bir-sen`den İlçe Başkanlarına Plaket

Eğitim Bir-sen`den İlçe Başkanlarına Plaket

Muğla?da ilk defa yetkili sendika olan Eğitim Bir-Sen Şubesi ilçe başkanları ve yönetimleri ile Menteşe Öğretmenevinde aylık İl Divan toplantısı düzenlerken, toplantıda yetkili sendika olmalarında emeği geçen ilçe başkanlarına Şube Başkanı Önder Uçak tara

Muğla`da ilk defa yetkili sendika olan Eğitim Bir-Sen Şubesi ilçe başkanları ve yönetimleri ile Menteşe Öğretmenevinde aylık İl Divan toplantısı düzenlerken, toplantıda yetkili sendika olmalarında emeği geçen ilçe başkanlarına Şube Başkanı Önder Uçak tarafından plaket verildi.

3 BİN 723 ÜYEYE ULAŞTILAR

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Muğla`da Eğitim-Bir-Sen`in destanını yazmanın bu teşkilata nasip olduğunu söyledi. Uçak yaptığı açıklamada, Yetki mücadelesinden eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanarak çıkan sendikamızın başarısını; toplu sözleşmedeki kazanımlarımızı, ilimizdeki, ilçelerimizdeki faaliyetlerimizi, sendikal çalışmalarımızı anlatan, Eğitim-Bir-Sen`i hem iş, hem de sosyal yaşantısının içine katan, onunla yaşayan; İş yeri temsilcilerimizle, ilçe temsilcilerimiz ve yönetimleriyle, il yönetimimizle ve üyelerimizle kazandık.

Yurt-Kur`da 22 üye, Üniversitede 298 üye, Milli Eğitim Bakanlığı`nda ise 3 bin 403 üye ile toplamda 3 bin 723 üye sayısına ulaştık. Bu anlamda sendika olarak zorlu mücadelede Muğla`da destan yazdık, hayırlı, uğurlu olsun dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ

Eğitim Bir-Sen`in üyeleri ile bir aile olduğunu belirten Uçak, Biz, memuruyla, hizmetlisiyle, şefiyle, öğretmeniyle, idarecisiyle, akademisyeniyle, teknisyeniyle, bütün eğitim çalışanlarıyla bir aileyiz. Bizim `Sendikal mücadelemiz, Türkiye`nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir` sözleriyle vizyonumuzu belirleyen Mehmet Akif İnan`ın yolunda, `Önce insan ve her zaman insanlık` diyerek yaşamayı ve yaşatmayı telkin eden kadim bir medeniyetin mensupları olarak insanlığımıza, merhametimize sınırlar çizemeyiz. Bir çekirdekte bir filizi, bir filizde bir fidanı, bir fidanda ormanı düşleyenler; güçlü teşkilat olduğunu bir kez daha tescil ettirmiştir. Bu başarının tecelli edişine katkı sunan başta üyelerimiz olmak üzere geçmişten günümüze görev yapan şube başkanı ve yönetiminden, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, zorluklar karşısında ve en zor zamanda adanmışlık örneği sergileyerek destanlaşan teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Muğla`da almış olduğumuz yetkinin üyelerimize, teşkilatımıza, tüm eğitim çalışanlarına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizi kan gölüne çevirmek isteyen zihniyetin ve onun taşeronu terör örgütlerinin belini kıran, devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin, İslam coğrafyasında terörle taşeron örgütlerle, kaos oluşturarak insanları yurdundan canından eden vahşi emperyalist sömürgeci zihniyete karşı cansiperane mücadele eden kahraman mücahitlerin Allah yardımcısı olsun. Bu kutlu mücadelede Şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah şahadetlerini kabul etsin, Allah gazilerimize de acil şifalar versin dedi.

Konuşmaların ardından Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak yetkili sendika olmalarında emeği geçen ilçe başkanlarına katkıları nedeniyle plaket verirken, daha sonra iftar programına geçildi. - MUĞLA



Okula yeni başlayacakların kayıtları adrese dayalı yapıldı

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı

Minteks'e e-twinning projesi kapsamında ziyaret

İzmir'de ‘Dilimizin Zenginlikleri’ne kapanış