Beşiktaş`ta Obeziteye Karşı Yaşam Merkezi

Beşiktaş`ta Obeziteye Karşı Yaşam Merkezi

Son yıllarda önemli bir sağlık sorunu haline gelen obeziteye karşı Beşiktaş?ta ?Sağlıklı Yaşam Merkezi? düzenlenen törenle açıldı.

Son yıllarda önemli bir sağlık sorunu haline gelen obeziteye karşı Beşiktaş`ta Sağlıklı Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Obeziteyle mücadele kapsamında merkeze gelen vatandaşlar, muayene ve tetkiklerin ardından beslenme alışkanlıklarına göre tedavi edilecek.

Beşiktaş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Cihannüma Mahallesi`nde faaliyet gösterecek Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılışı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar`ın katılımıyla gerçekleşti. Protokol konuşmaları ile başlayan açılış töreni, kurdele kesimiyle devam etti. Ardından Başkan Hazinedar, görevlilerden bilgi alarak yaşam merkezini gezdi. Başkan Hazinedar`ın spor salonuna geldiğinde vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla spor aletlerini kullanması renkli görüntüler oluşturdu.

Sağlık merkezine gelen vatandaşlar, muayene ve tetkiklerin ardından beslenme alışkanlıklarına göre tedavi edilecek. İhtiyaç halinde vatandaşlar merkezde bulunan spor salonunda eğitmen eşliğinde çalışacak.

KAPALI ALANLARDA SPORU FAZLA TAVSİYE ETMİYORUM

Sağlıklı yaşam için hareket etmenin önemini vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Kent yaşamı eskiye göre daha zor bir yaşam oldu. İnsanın yaşam kalitesini olumlu etkilediği gibi olumsuz da etkileyebiliyor. Özellikle hayat kolaylaşıyor ama bununda getirdiği olumsuzluklar var. En büyüğünün hareketsizlik olduğunu düşünüyorum. Ben kapalı alanlarda sporu fazla tavsiye etmiyorum. Bize sunulan imkanlar bir taraftan sağlığımız için tehdit haline gelebiliyor. Benim tavsiye etmediğim kolay beslenmek gibi diye konuştu. - İSTANBUL



Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

İDO vapurunda sır ölüm

Beylikdüzü’ne yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor

‘’Ağaçtan Umutlar’’ belgeselinin festival yolculuğu devam ediyor 

Arnavutköy’de tarıma ve arıcılığa büyük destek

Başkan Ovalıoğlu, 10. Leyla Gencer Şan Yarışması finaline katıldı

Bakırköy’de afet farkındalık eğitimleri sürüyor

Dünya genelinde 1 milyon genci bilimsel keşifle tanıştırdı

Yadigâr Genç’e Uluslararası En İyi Bilim İnsanı’ ödülü

Adak: ”Mardin 2025 Kültür Yolu Festivaline dahil edildi”

Geleneksel Pazaryeri panayırına yoğun ilgi

Haftanın son iş günü nasıl bir hava olacak?

Türkiye Bisiklet Federasyonu yeniden 'Müftüoğlu' dedi

Sabancı, 'Yükselen Güneş Nişanı'na layık görülen ilk Türk Kadın oldu