Beren Saat`in sezon zammı dudak uçuklattı!

Beren Saat`in sezon zammı dudak uçuklattı!

Ekranların güzel oyuncusu Beren Saat Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde bölüm başı ne kadar kazanıyor? Beren Saat`in Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan yeni sezon için anlaştığı fiyatlar nefesleri kesti. Peki Beren saat kimdir? İşte beren saat ile ilgili me

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin başrol oyuncusu Berem Saat`in bölüm başı ne kadar kazandığı merak konusu. Bu sezon istenilen reytinglere ulaşamayan Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan,yeni sezona Beren Saat zammı ile başlıyor. Peki Beren Saat bölüm başı ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

İlk sezon bölüm başı 90 bin TL alan başarılı oyuncunun, yeni sezonda 110 bin TL alacağı öğrenildi. `Kösem Sultan` Beren Saat, söz konusu rakam ile kadın oyuncular arasında en çok kazanan isim olmayı başardı.

`Muhteşem Yüzyıl Kösem` dizisi, yıl boyunca reyting tartışmalarıyla gündeme geldi. Total izleyici grubunun ilgisini çekmeyi başaramayan dizi, geçtiğimiz günlerde sezon finali yaptı. Yeni sezonu eylül ayında başlayacak olan Osmanlı dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat`e ise yeni sezon zammı yapıldığı iddia edildi.

BEREN ST KİMDİR?

Beren Saat (d. 26 Şubat 1984), Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. Ankara`da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi`ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye`nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu`nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu`nun hazırladığı Aşka Sürgün (2005?06) dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla Hatırla Sevgili (2006?08), Aşk-ı Memnu (2008?10), Fatmagül`ün Suçu Ne? (2010?12) ve İntikam (2013?14) dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle Aşk-ı Memnu, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye`de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde Fatmagül`ün Suçu Ne? de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009`da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.Günümüzde Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Kösem Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal`in hazırladığı 2010`a Damgasını Vuranlar listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. 2013 yılında GQ Türkiye tarafından Yılın Kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014`te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.