Başkent`te Kıskançlık Krizi

 Başkent`te Kıskançlık Krizi

Başkent`te kıskançlık krizine giren polis sokakta cinayet işledi!

      Ankara`dan gelen son dakika haberine göre, bir polis kriz geçirerek bir şahsa 12 el ateş ettiği bildirildi. Ankara`nın Keçiören ilçesinde iddiaya göre kıskançlık krizine giren polis memuru, eski eşi ile kızının okuldan alınması için para karşılığında anlaşan şahsa sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis memuru Kamil E. teslim oldu. 

      Ankara`da bir polis memuru sokak ortasında bir şahsa 12 el ateş ederek cinayet işledi. Gelen bilgilere göre olay, saat 07.00 sıralarında Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi Ayvalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Polis memuru Kamil E., işe gitmekte olan inşaat işi ile uğraşan Ayhan Görgülü (39) ile cadde üzerinde karşılaştı..

     Görgülü ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Kamil E., tartışmanın büyümesi ile üzerindeki beylik tabancası ile 12 el ateş etti. Görgülü vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, silah seslerini duyan yakınlardaki market sahibinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.Yaralanan Görgülü, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi Kamil E., olayın ardından Etlik Polis Merkez Amirliğine giderek teslim oldu. Oğlunun cansız bedenini gören anne olay yerinde sinir krizi geçirdi.

     Ayhan Görgülü`nün annesi ve 10 yaşındaki kızı ile beraber yaşadığı öğrenildi. Görgülü`nün kendisi çalıştığı için küçük kızının okuldan alınması için Kamil E.`nın eski eşi ile bir miktar para karşılığında anlaştığı ve bu durumu sindiremeyen Kamil E.`nin daha önce tartıştığı Ayhan Görgülü`yü tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edildi.



Anahtar Kelimeler:

Ticaret'ten paslanmaz çelikte damping soruşturması!

Bakan Bolat: En yüksek aylık ihracata ulaştık

YASED'den FATF değerlendirmesi

Temassız şifresiz işlem limiti 1.500 TL oluyor

Bakan Şimşek: Gerileyen cari açık kalıcı rezerv birikimini sağlayacak

Opsan’dan çok önemli başarı

Hizmet üretici fiyatları arttı

Erken kredi kapatacaklar için 'Merkez'den önemli karar

Dış ticarette ihracat arttı, ithalat azaldı

GES yatırımları yılda 900 binin üzerinde ağacı kazandıracak

Merkez'in zorunlu karşılık yükümlülüğü kaldırıldı

Doğal gazda Temmuz tarifesi değişmedi

Mayıs ayında en çok konut hangi ilde gerçekleşti? Geçen seneki rakamlar nasıldı?

'Merkez'in toplam rezervlerinde tarihi rekor!

Merkez faizi sabit tuttu