Tarih: 06.06.2019 02:02

DENİZLİ`DE CAN PAZARI YAŞANDI

Facebook Twitter Linked-in

Kanala düşmekten demir korkuluklar sayesinde kurtulan Vural, itfaiye görevlilerince sıkıştığı bariyer ile midibüsün arasından kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

DHA`nın haberine göre kaza, saat 15.00 sıralarında, travertenleri ile ünlü Pamukkale`nin girişindeki Kağan Sokak`ta meydana geldi. Geri manevra yapan Mehmet Ali Hazar yönetimindeki 20 AAB 602 plakalı midibüs, kontrolden çıkıp, yokuştan kaydı. Ailesiyle Uşak`tan tatil için geldiği öğrenilen Ender Vural, midibüsün çarpması sonucu altında kalarak, 2 metre sürüklendi. Midibüs, 15 metre derinliğindeki boş sulama kanalının demir korkuluklarına çarparak, durdu. Vural ise midibüs ile demir korkuluk arasında sıkıştı. Vural`ı kurtaramayan çevredekiler; itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Demir korkuluklar sayesinde kanala düşmekten kurtulan Vural`ın sıkıştığı yerden çıkarılması için çalışma başlatıldı. Çevredekiler, önce midibüsü iterek, Vural`ı kurtarmaya çalıştı; ancak başaramadı. Daha sonra halatla bağlanıp, midibüs çekilmeye çalışıldı; ancak yine sonuç alınamadı. Bu sırada olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, Vural`ı kanala düşmesini önlemek için önce halatla bağladı. Ender Vural, altına hava yastığı yerleştirilip, şişirilerek, havaya kaldırılan midibüsün altından kurtarıldı. Sağlık görevlilerince ambulansa alınan Vural, Denizli Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Tedaviye alınan Vural`ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları sırasında Ender Vural`ın eşi ve kızı ise gözyaşı döktü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, midibüs sürücüsü Mehmet Ali Hazar`ı gözaltına aldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Denizli`deki dünyaca ünlü beyaz cennet Pamukkale`nin girişindeki meyilli sokakta geri manevra yaparken kontrolden çıkan midibüsün, yakındaki boş su kanalının demir parmaklıklarına sıkıştırdığı Ender Vural, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi`nde doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —